ΠΟΛΟ

Δεν επιστρέφει ο Αφρουδάκης

Δεν επιστρέφει ο Αφρουδάκης
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναζήτησε τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Χρήστο Αφρουδάκη μετά την αποχώρηση του Σάκη Κεχαγιά.

Ο Σάκης Κεχαγιάς αποχώρησε από την εθνική ανδρών, ο Χρήστος Αφρουδάκης επιστρέφει; Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν είπε το «ναι» σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Sport24.gr.

"Έμαθα για την αποχώρηση του Σάκη Κεχαγιά. Δεν θα πω "ναι έρχομαι". Θα περιμένω τις εξελίξεις στην εθνική το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν θέλω να απαντήσω καταφατικά στην ερώτηση σας και στη συνέχεια να βγω ψεύτης", είπε χαρακτηριστικά.

Για τον τέως ομοσπονδιακό προπονητή η απάντηση στο ερώτημα μας ήταν "ουδέν σχόλιο". Ο Ολυμπιονίκης του 2004 αποχώρησε από την εθνική ομάδα, ανακοινώνοντας πως δεν θα επιστρέψει όσο ήταν προπονητής ο Σάκης Κεχαγιάς μετά τη μη-κλήση του στον αγώνα του World League με τη Ρουμανία.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης ακολούθησε τον Αφρουδάκη -θυμηθείτε εδώ τι είχαν δηλώσει στο Sport24.gr -, αν και είχε κληθεί από τον Κεχαγιά. Θέση εναντίον του Κεχαγιά είχε πάρει και ο βασικός τερματοφύλακας Κώστας Τσαλκάνης, επίσης στους "κομμένους" του προπονητή μαζί με τον Βαγγέλη Δελακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ