ΠΟΛΟ

Παραιτήθηκε ο Κεχαγιάς!

Παραιτήθηκε ο Κεχαγιάς!
INTIME SPORTS

Την παραίτησή του από την Εθνική ανδρών υπέβαλε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Κεχαγιάς, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με παίκτες της ομάδας.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον παραιτηθέντα προπονητή, ο οποίος πολύ ευγενικά αρνήθηκε να προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο. Επιφυλάχθηκε να πει κάποια πράγματα για τη θητεία του στην εθνική ανδρών την ερχόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι οι Χρήστος Αφρουδάκης και Μανώλης Μυλωνάκης αποσύρθηκαν από την Εθνική ομάδα, εξαιτίας της παρουσίας του Σάκη Κεχαγιά στον πάγκο της. Θυμηθείτε τι είχαν δηλώσει οι δύο πολίστες στο Sport24.gr.

Η ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

" Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο είχε ο Σάκης Κεχαγιάς, πριν την αναχώρηση του χτες βράδυ (18/12) στη Λεμεσό όπου και είναι προσκεκλημένος σε Σεμινάριο της Fina.

Ο 38χρονος τεχνικός, κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, έδωσε στον Πρόεδρο και σχετική επιστολή του στην οποία δηλώνει ότι επιθυμεί να απαλλαγεί των καθηκόντων του στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος δήλωσε, στον Πρόεδρο ότι, αυτή η απόφαση του ευελπιστεί να συντελέσει ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην Εθνική ομάδα, δεδομένο απαραίτητο ενόψει των προσεχών αγωνιστικών της υποχρεώσεων με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Σάκη Κεχαγιά για την επιτυχή παρουσία του στα καθήκοντα του ομοσπονδιακού τεχνικού, από τη στιγμή που ανέλαβε την καθοδήγηση της και του δήλωσε πως εξακολουθεί να παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της Ομοσπονδίας, όπου και θα αξιοποιηθούν οι γνώσεις και οι ικανότητες του ως τεχνικός.

Η ΚΟΕ, μετά τα ανωτέρω, θα αποφασίσει στο εγγύς μέλλον τις επόμενες κινήσεις της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ