ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαθητής έπιασε στα πράσα τον Πιστόριους

Μαθητής έπιασε στα πράσα τον Πιστόριους

Ένας μαθητής φωτογράφισε τον Όσκαρ Πιστόριους την ώρα που προπονούνταν υπό άκρα μυστικότητα σε στάδιο της Πρετόρια.

Το γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία που δείχνει τον Όσκαρ Πιστόριους εν ώρα προπόνησης. Ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης της συντρόφου του, Ρίιβα Στίνκαμπ ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου.

Ο Πιστόριους κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας μαθητής εντόπισε τον πιο αναγνωρίσιμο αθλητή της χώρας την ώρα που έτρεχε πίσω από κλειστές πόρτες σε στάδιο της Πρετόρια και τράβηκε μια φωτογραφία με το κινητό του.

Ήταν και τυχερός γιατί σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Πιτ Βαν Ζιλ ο Πιστόριους έκανε ορισμένους γύρους για να ξεμουδιάσει. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν προπονείται ακόμα, απλά βρέθηκε στο στάδιο για να συζητήσει με τον προπονητή του. Τον οποίο βέβαια θα μπορούσε να συναντήσει και στο σπίτι που διαμένει.

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως ο πρώτος αθλητής με αναπηρία που συμμετείχε στον στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να ταξιδέψει για να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη συμμετοχή του και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας το καλοκαίρι, αν και αρκετά μίτινγκ θέλουν να αποφύγουν την παρουσία του Πιστόριους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ