ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονιστικό: Miesha Tate vs Ronda Rousey

Συγκλονιστικό: Miesha Tate vs Ronda Rousey

Μία πολύ μεγάλη αναμέτρηση για τον τίτλο του Women’s Bantamweight Champion (61 κιλά) της διοργάνωσης Strikeforce διεξήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Colombus του Ohio των ΗΠΑ.

Αντιμέτωπες τέθηκαν η πρωταθλήτρια Miesha Tate (12-2) με την αήττητη εως εκείνη την στιγμή Ronda Rousey (4-0).

Μεγάλο φαβορί των μπουκ προέβαλλε η πανέμορφη Rousey, καθότι είχε τελειώσει και τους 4 προηγούμενους επαγγελματικούς αγώνες της μέσα στο πρώτο λεπτό του πρώτου γύρου.

Να θυμίσουμε πως η Strikeforce είναι θυγατρική της Zuffa, της ιδιοκτήτριας εταιρείας του UFC.

Συγκλονιστικό: Miesha Tate vs Ronda Rousey

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως είχε καταφέρει να τελειώσει και τις 4 αναμετρήσεις με τον ίδιο τρόπο, και συγκεκριμένα την λαβή armbar, η οποία περιλαμβάνει κλείδωμα του χεριού και τρομακτική πίεση πάνω στον αγκώνα του αντιπάλου, ο οποίος αν δεν κάνει το tap θα καταλήξει συνήθως με σπασμένο χέρι.

Ο αγώνας συγκέντρωσε πρωτοφανές ενδιαφέρον για γυναικείο αγώνα MMA στις ΗΠΑ και είναι σίγουρο πως θα ξαναδούμε και τις δύο αυτές αθλήτριες να δίνουν μεγάλες μάχες στο μέλλον, πιθανώς και μέσα στο ίδιο το UFC, καθότι θεωρείται αρκετά πιθανό πως τελικά το UFC θα απορροφήσει όλους τους αθλητές του Strikeforce.

Σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο χωρίς να δώσουμε τον νικητή, λέγοντας μόνο πως οι δύο αθλήτριες κάνανε «κατάθεση ψυχής» μέσα στο κλουβί, σε μια αναμέτρηση που συγκλόνισε όλους όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ