MMA

Werdum: "Ναι στο rematch με Emelianenko"

Werdum: "Ναι στο rematch με Emelianenko"

Ήταν Ιούνιος του 2010 όταν ο Fabricio Werdum σόκαρε τον ΜΜΑ κόσμο καταφέροντας την πρώτη ήττα του Fedor Emelianenko για περίπου 10 χρόνια!

Ήταν στο πλαίσιο του Heavyweight τουρνουά του Strikeforce και ο Βραζιλιάνος "τράβηξε" στην guard του τον Ρώσο που ήταν φημισμένος για το Ground and pound του ακόμη και στις πιο δύσκολες Guard (πχ. Nogueira) αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να κλειδωθεί όχι μία αλλά ουσιαστικά δύο υποταγές ταυτόχρονα (triangle armbar) και να κάνει ταπ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Από τότε φυσικά οι καριέρες των δύο είναι τελείως αντίθετος με τον Fedor να χάνει άλλες δύο φορές και να κλείνει την καριέρα του ε 3 χαμηλού επιπέδου νίκες. Από την άλλη ο Werdum είναι σήμερα ο Heavyweight πρωταθλητής του UFC κερδίζοντας μάλιστα με υποταγή πάλη τον Cain Velasquez.

Για τον επόμενό του αγώνα όμως ο Werdum κάνει σχέδια που τον θέλουν να αντιμετωπίζει σε ρεβάνς τον Fedor Emelianenko και μάλιστα στην κάρτα που θα γίνει το Aldo vs Mcgregor! Ο Ρώσος ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και σίγουρα μια μάχη με τον Werdum θα τον ενδιαφέρει αφού έτσι θα έχει ευκαιρία και για εκδίκηση αλλά και για την ζώνη του UFC! Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο διατεθειμένος θα είναι ο Dana White για όλο αυτό...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτή ξανθιά βγάζει νοκ άουτ όλα τα αρσενικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Christy Mack: Τα ουρλιαχτά την ώρα που την βασάνιζε ο War Machine και το ξυρισμένο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέντε πολεμικές τέχνες που προτιμούν τα σώματα ασφαλείας! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ