MMA

Τyson vs Berbick: Η πρώτη μεγάλη νίκη του "τέρατος" και η ημέρα της κρίσης

Τyson vs Berbick: Η πρώτη μεγάλη νίκη του "τέρατος" και η ημέρα της κρίσης

Θυμηθείτε πώς ο 20χρονος και άσημος -τότε- Mike Tyson διέλυσε με νοκ άουτ στο δεύτερο γύρο το αδιαφιλονίκητο φαβορί, Trevor Berbick στο τουρνουά heavyweights το 1986. (VIDEO)

Ήταν το 1986 όταν τρεις ομοσπονδίες ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σούπερ τουρνουά με heavyweights. Μεγάλο φαβορί ο Pinklon Thomas που θα αντιμετώπιζε τον επίσης έμπειρο Trevor Berbick.

Στο τουρνουά ήταν και ένας πιτσιρικάς ονόματι Mike Tyson που δεν υπολόγιζε κανείς. Αφού ο Berbick έκανε την έκπληξη και πέρασε στον τελικό έγινε αυτόματα το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στον Tyson.

To "τέρας του Brooklyn" όμως μπήκε φορτσάτο και διέλυσε τον αντίπαλο μόλις στον δεύτερο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ. Ήταν η αρχή για τον νεαρό Tyson που στην συνέχεια θριάμβευσε, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξη του, πως ο αντίπαλος του χαρακτήρισε εκείνη την μέρα το παιχνίδι ως "Ultimate Judgement Day" όμως στην συνέχεια ανασκεύασε δηλώνοντας πως ήταν η "μέρα της κρίσης" όχι για τον ίδιο αλλά για τον ταλαντούχο τότε Mike Tyson. Για δείτε τι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σέξι Ελληνίδα Ταεκβοντίστρια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και ρίχνει το… Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ