MMA

Θύμα εκμετάλλευσης από το UFC δηλώνει ο Stipe Miocic

Θύμα εκμετάλλευσης από το UFC δηλώνει ο Stipe Miocic

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της heavyweight κατηγορίας και άνθρωπος που αποφεύγει τις πολλές συνεντεύξεις και τα πολλά λόγια, Stipe Miocic, δεν άντεξε και ξέσπασε χθες το βράδυ στην εκπομπή MMA Hour.

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Alistair Overeem πήρε παραπάνω χρήματα απ'αυτόν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο UFC 203, ο Stipe Miocic απάντησε:

"Θεώρησαν την καλοσύνη μου αδυναμία. Μου προσέφεραν κάποια χρήματα και μου είπαν πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να κάνουν.

Το δέχτηκα και λίγο αργότερα έμαθα πως ο διεκδικητής της ζώνης μέσα στην ίδια μου την πόλη θα πάρει πολλά περισσότερα από εμένα".

Υπενθυμίζουμε πως ο Stipe σύμφωνα με την Αθλητική Επιτροπή της Πολιτείας του Οχάιο είχε πάρει 600.000 εγγυημένα, ενώ ο Alistair κοντά στο 1.000.000 δολάρια.

Για το πότε υπολογίζει να παίξει και αν ζήτησε επαναπροσδιορισμό της συμφωνίας του με το UFC ο Αμερικάνος με κροατικές ρίζες είπε:

"Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα χάος. Όταν ζήτησα το λόγο που ο διεκδικητής πήρε περισσότερα από εμένα αρκέστηκαν απλά να μου πουν ότι αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψα.

Σκοπεύω να παίξω τον Μάιο, επικρατεί ένα χάος γενικά τώρα όσον αφορά την συμφωνία μου αλλά τα πράγματα πρέπει να μπουν σε μία τάξη".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η σέξι Αφροδίτη Κυριακουλέα απειλεί την εδαφική μας κυριαρχία! (ΦΩΤΟ)

H αδερφή του McGregor θα σου πάρει το μυαλό! (ΦΩΤΟ)

Alzbetka Oveckova: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε και απόλυτο θηλυκό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ