MMA

Της έβαλε το κεφάλι στο φούρνο

Της έβαλε το κεφάλι στο φούρνο

Ο Jerry Lawler είναι 66. Η σύντροφος του, Lauryn είναι 27. Ο έρωτας βέβαια, χρόνια δεν κοιτά. Αυτά (τα χρόνια) αναφέρθηκαν, όταν συνελήφθησαν αμφότεροι έπειτα από καβγά που είχαν στο σπίτι τους, στο Μέμφις.

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά: ο Jerry Lawler είχε κάνει καριέρα ως μέλος του WWE, όταν ακόμα λεγόταν World Wrestling Federation (πριν το 1992). Για τι καριέρα μιλάμε; Του τύπου των 168 πρωταθλημάτων και για αυτό είχε το παρατσούκλι "King".

Τη σήμερον ημέρα είναι 66 χρόνων. Η σύντροφος του, Lauryn McBride είναι 27. Αλλά όπως ξέρεις, η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο από... νούμερα. Εν πάση περιπτώσει, τα παιδιά είχαν έναν καβγά το βράδυ της Παρασκευής (17/6), που κατέληξε σε μηνύσεις (ένθεν κι ένθεν) για ενδοοικογενειακή βία. Τι συνέβη;

Κατά την McBride, ο αρραβωνιαστικός της την άρπαξε από το κεφάλι και τη χτύπησε στο φούρνο (έβαλε και το κεφάλι της μέσα στη συσκευή), πριν της δείξει ένα όπλο που ήταν στον πάγκο της κουζίνας και της πει "αυτοκτόνησε". Παρεμπιπτόντως, το όπλο δεν είχε σφαίρες.

Kατά τον Lawler, η Lauryn ήταν σε ένα φιλικό σπίτι και παρακολουθούσε τον έκτο τελικό του ΝΒΑ... συνοδεία αλκοολούχων ποτών. Όταν επέστρεψε στην οικεία της ήταν μεθυσμένη, πήρε το όπλο από το γκαράζ του σπιτιού και απείλησε τον σύντροφο της. Πρόσθεσε και ότι "όταν μεθά, έχουμε καβγάδες", πριν αποκαλύψει πως "την περασμένη εβδομάδα είχε πάει σε μια συναυλία με τη θεία της, ήπιε πολύ και τσακώθηκε και μαζί της" και κατέληξε στο "απειλούσε να αυτοκτονήσει". Εξήγησε και ότι τον χτύπησε στη βουβωνική χώρα, ενώ του εκτόξευσε ένα κερί στο κεφάλι και τον έξυσε με τα νύχια της στο πρόσωπο.

Η McBride ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία, ένα περιπολικό εμφανίστηκε στο σπίτι τους, προχώρησε στη σύλληψη και τη σχετική φωτογράφιση, πριν τους κλείσει στο κρατητήριο. Μετά ήλθαν οι μηνύσεις. Έπειτα, ήλθε και η ανακοίνωση από το WWE, σύμφωνα με την οποία "ο οργανισμός μας έχει μηδενική ανοχή σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και για αυτό αποκλείει τον Jerry Lawler δια παντός". Το ζευγάρι θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 20/6.

Ο περί ου ο λόγος είχε συλληφθεί άλλη μια φορά, το 1999, όταν πέταξε μια κλήση τροχονόμου στο πρόσωπο του... οργάνου και άρχισε να τρέχει, για να ξεφύγει της σύλληψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ