MMA

Sunna "Tsunami" Davíðsdóttir: Η μαχήτρια που τα βάζει με McGregor και Gunnar Nelson

Sunna "Tsunami" Davíðsdóttir: Η μαχήτρια που τα βάζει με McGregor και Gunnar Nelson

Η σκληροτράχηληSunna "Tsunami" Davíðsdóttir υπέγραψε στο Invicta και η ίδια λέει πως η εμπλοκή της με τις πολεμικές τέχνες δεν ήταν αρχικά ευχάριστη.

Kατάγεται από την Ισλανδία, είναι σκληρή όσο δεν... πάει και ανήκει στην ίδια ομάδα με τους Conor McGregor και Gunnar Nelson καθώς κάνουν προπονήσεις μαζί στον Iceland’s flagship MMA gym, Mjölnir.

Ο λόγος για την σκληροτράχηληSunna "Tsunami" Davíðsdóttir που υπέγραψε στο Invicta και η ίδια λέει πως η εμπλοκή της με τις πολεμικές τέχνες δεν ήταν αρχικά ευχάριστη.

"Tα πρώτα χρόνια ήταν σκληρά. Στην Ισλανδία όταν είσαι ερασιτέχνης τα κάνεις όλα μόνη σου χωρίς λεφτά. Οδηγούσα ταξί, δούλευα σε μπαρ ακόμα και στην πόρτα και μετά πήγαινα προπόνηση. Ήταν βαρύ για μένα".

Όμως ποιους αντικρίζει συχνά στο γυμναστήριο αυτή η γυναίκα;

"O Gunnar και ο Conor είναι 20 κιλά πάνω από μένα. Ο Conor είναι πολύ ωραίος τύπος. Ξέρει τι κάνει και το κάνει καλά. Καλός φίλος και αθλητής.

Και δύο είναι φανταστικοί sparring partners. O Nelson τα έχει όλα. Καλός αθλητής και άνθρωπος. Ξέρει τον τρόπο να σου μεταδίδει πράγματα. Έχει πάνω του θετική αύρα. Θα είναι πάντα το νούμερο 1".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθηνά Ευμορφιάδη: Είναι το πιο σέξι κορμί στα μαχητικά αθλήματα (ΦΩΤΟ)

Ελληνίδα αθλήτρια του Ταε κβον ντο ποζάρει και σοκάρει (ΦΩΤΟ)

Ρώσος MMAer πήγε να εξαγνίσει πόρνες και κατέληξε στη φυλακή…ξανά! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ