MMA

"Στο Λας Βέγκας το Σεπτέμβριο το Mayweather - McGregor"

"Στο Λας Βέγκας το Σεπτέμβριο το Mayweather - McGregor"

Στην εκπομπή του το "The Herd" ο δημοσιογράφος του Fox Sports, Colin Cowherd, είχε κάποιες ανακοινώσεις, αναφέροντας πως τον Σεπτέμβριο θα γίνει το Mayweather - McGregor. Διαβάστε αναλυτικά πως έχουν τα δεδομένα.

Στην εκπομπή του το "The Herd" ο δημοσιογράφος του Fox Sports Colin Cowherd είχε κάποιες ανακοινώσεις να κάνει σχετικά με το σενάριο που θέλει τον McGregor να συναντιέται στο ρινγκ με τον Floyd Mayweather.

O γνωστός δημοσιογράφος αναρωτιέται γιατί δεν έχει κλείσει ο κόσμος από τώρα κιόλας δωμάτια σε ξενοδοχεία του Λας Βέγκας για το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Αυτός το έκανε ήδη λέει για να είναι εκεί στη μάχη του Conor McGregor και του Floyd Mayweather που θα γίνει εκείνη την περίοδο.

Τονίζει στα λεγόμενά του ο Cowherd πως τα πράγματα άλλαξαν δραματικά μέσα στην εβδομάδα και τελικώς υπάρχει φως στο ορίζοντα για να γίνει ο αγώνας αυτός μια και οι πλευρές όλων ενώθηκαν χάρη στον Les Moonves (President and CEO of CBS) ο οποίος έπιασε τους πάντες από το Fox που συνεργάζεται με το UFC και τη Showtime για να προχωρήσουν τις διαδικασίες της μάχης που θα αποφέρει σε όλους πάρα πολλά χρήματα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθηνά Ευμορφιάδη: Είναι το πιο σέξι κορμί στα μαχητικά αθλήματα (ΦΩΤΟ)

Fat Joe: "Δέκα μπράβοι μας παρακαλούσαν να σταματήσουμε τον άγριο και ξυπόλητο Tyson!"

Ελληνίδα αθλήτρια του Ταε κβον ντο ποζάρει και σοκάρει (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ