MMA

Πρώτα Kina και μετά το μεγάλο όνομα για Ζαμπίδη

Πρώτα Kina και μετά το μεγάλο όνομα για Ζαμπίδη

Σε ήρεμους ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του Iron Challenge του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Intercontinental ανάμεσα στον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Harun Kina.

Αρχικά έγινε η παρουσίαση των αγώνων που θα προηγηθούν του «Iron Mike» και στη συνέχεια οι δύο μαχητές του Main Event πήραν την θέση τους.

Από την μια πλευρά ο Harun Kina που ήταν εμφανώς ευδιάθετος και χαλαρός, επανέλαβε την αισιοδοξία του ότι θα κερδίσει σίγουρα τον Μιχάλη Ζαμπίδη παρά την ήττα που υπέστη στον πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους, απέφυγε τις «χοντράδες» των προηγούμενων ανακοινώσεων του και τόνισε ότι όλη η πίεση είναι στον Ζαμπίδη αφού αυτός αν χάσει, ως μικρό μέγεθος μπροστά στον Έλληνα και εκτός έδρας, δεν θα γίνει και τίποτα ιδιαίτερο ενώ αν κερδίσει θα είναι σπουδαίο.

Αισιόδοξος και λιτός ήταν και ο Μιχάλης Ζαμπίδης που εξέφρασε επίσης την σιγουριά του για την νίκη και προειδοποίησε τον Κίνα ότι μέσα στο ρίνγκ δεν θα είναι τόσο φιλικός.

Απαντώντας σε ερώτηση του fightsports.grο Έλληνας μαχητής είπε πως η επιλογή του KINA έγινε μετά από πρόταση του προέδρου του SUPERKOMBAT, για την ζώνη της οποίας διοργάνωσης θα παίξουν, και έχοντας υποστεί προκλήσεις και αμφισβητήσεις από την πλευρά του Τούρκου αποφάσισαν να κάνουν την ρεβάνς.

Όταν τον ρωτήσαμε για το αν τον ενδιαφέρει μια μάχη με τον Moxon που τον έχει προκαλέσει επίσης στο παρελθόν ο “Iron Mike” είπε ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις και μας έδωσε την είδηση ότι ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με «μεγάλο όνομα» του αθλήματος για μία μάχη που μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα. Αν αυτός είναι ο MOXON ή κάποιος άλλος δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Να σημειώσουμε και 2 νέα ζευγάρια που ανακοινώθηκαν πέρα από τα ήδη γνωστά:

Ουσμάν - Κερπάτσι και Γκιώνης - Κωνσταντελόπουλος

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν ο «Yuri Boyka» τα έβαλε με πρωταθλητή του UFC! (BINTEO)

Johnny Tapia: Τίτλοι, Νοκ Άουτ, Κοκαΐνη και μια τραγική ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντί για rap contest τον κέρασε… μπουνιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ