MMA

Όταν ο Λογγινίδης... κατέβασε τον "αδερφό" του Van Damme σε 15"

Όταν ο Λογγινίδης... κατέβασε τον "αδερφό" του Van Damme σε 15"

Τον Δεκέμβριο του 1992 ο θρυλικός Έλληνας kickboxer "Stan the Man" Στέλιος Λογγινίδης συναντήθηκε σε αυστραλιανό ρινγκ με τον σούπερ σταρ Αμερικανό συνάδερφο του Dennis Alexio.

O Dennis Alexio υπήρξε σπουδαίος kickboxer και μεγάλο όνομα της εποχής εκείνης και καθόλου τυχαία δεν συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Van Damme στο θρυλικό "Kickboxer" εκεί που υποδύθηκε τον κινηματογραφικό αδερφό του Βέλγου ηθοποιού.

Στις 6/12/1992 ο Alexio μοιράστηκε το ρινγκ με τον δικό μας legend και παγκόσμιο πρωταθλητή Στέλιο Λογγινίδη. Ο νικητής στη Μελβούρνη θα στεφόταν παγκόσμιος πρωταθλητής της βαριάς κατηγορίας της ISKA.

Σε μόλις 15 δευτερόλεπτα ο "Stan the Man" μ' ένα καταπληκτικό δεξί low kick "κατέβασε" τον Alexio, σπάζοντας το πόδι του και έγραψε μία ακόμη σπουδαία νίκη στο αξιοθαύμαστο βιογραφικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Alexio είχε μόλις μία ήττα στο ενεργητικό το μέχρι τον Λογγινίδη ενώ ήταν κάτοχος όλων των ζωνών των ομοσπονδιών kickboxing και στις ΗΠΑ ήταν ένας πραγματικός σούπερ σταρ. Το ΤΚΟ αυτό είναι το γρηγορότερο σε αγώνα τίτλου στο στυλ του kick.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν πασίγνωστο Ρώσο MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)
Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ελλάδα κρυώνει, η Mackenzie Dern... φλέγεται! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ