MMA

Ο Overeem αμφισβητεί τον "αυτοκράτορα" Fedor

Ο Overeem αμφισβητεί τον "αυτοκράτορα" Fedor

Δεν είναι ο καλύτερος heavyweight όλων των εποχών ούτε ο καλύτερος γενικά στις MMA ο Fedor σύμφωνα με τον Alistair Overeem.

Ο αξιοσέβαστος πρωταθλητής του K-1, του Dream και του Strikeforce δεν ταυτίζεται με αυτούς που θεωρούν ότι το αήττητο σερί δεκαετίας του "αυτοκράτορα" τον κάνει και τον κορυφαίο.

"Ο Fedor είναι φίλος μου. Δεν έχω κάτι αρνητικό εναντίον του είναι καλός άνθρωπος. Δεν θα του χρεώσω κάτι αρνητικό έστω κι αν αρνήθηκε να παίξει μαζί μου... Όταν όμως είχε την ευκαιρία να του να τεστάρει τον εαυτό του στο max επίπεδο δεν το έκανε. Αρνήθηκε να έρθει στο UFC, εδώ που υπάρχει ο πραγματικός ανταγωνισμός."

Σύμφωνα με τον Overeem ο Emelianenko τα έκανε χάλια στην καριέρα του όταν ήρθε στο Strikeforce και αργότερα όταν αποφάσισε να επιστρέψει από την ενεργό δράση, ξενερώνοντας ουσιαστικά πολλούς από τους θαυμαστές του με τις επιλογές που έκανε.

"Στο Strikeforce είχαμε τραγωδία. Το απόλυτο όμως ναυάγιο ήρθε όταν αποφάσισε να επιστρέψει από την απόσυρση. Έδωσε μάχη με τον Maldonado. Ο Maldonado είναι light heavyweight και ο Fedor heavyweight κι αν δεν κάνω μεγάλο λάθος έχασε κιόλας. Δεν έχασε;"

Για το αν θέλει να παίξει μαζί του ο Alistair είπε: "Δεν θα κάτσω να κυνηγήσω κάποιον που είναι στα κάτω του... Γιατί να θέλω να τον κερδίσω; Κάνοντας το σύνολο της καριέρας μου εγώ παίζω πάντα στα... κόκκινα και φτάνω τον εαυτό μου στα όριά του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ιστορίες από την κρύπτη: Όταν ο Tyson προσέφερε 10.000$ για να τις παίξει μ’έναν νταή γορίλα!
Δημήτρης Βαρβαρέσος μέσα από την φυλακή: Δεν θα με λυγίσουν!
Χαμός: Αθλήτρια πρώτης γραμμής στην πάλη, γδύθηκε και προκάλεσε πανικό (ΦΩΤΟ)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ