MMA

Ο McGregor πήρε την εκδίκηση του

Ο McGregor πήρε την εκδίκηση του

Ο Conor McGregor ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα ακολουθώντας την τακτική των Lowkicks που τόση επιτυχία είχε στο παρελθόν κόντρα στον Diaz, πρόσεχε την αντοχή του και κέρδισε καθαρά τον πρώτο γύρο με αρκετά καλά χτυπήματα.

Το ίδιο έγινε μέχρι τη μέση του 2ου γύρου όπου ο Conor άρχισε να κουράζεται πάλι, ο Nate το είδε και άρχισε να πιέζει και με χτυπήματα αλλά κυρίως πάνω στο κλουβί με dirty boxing, μέχρι ουσιαστικά στο τέλος του αγώνα.

Ο Conor άντεξε αυτή τη φορά, έκοψε τον Nate στο μάτι και του περιόρισε τον ορατότητα αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Nate ήταν αυτός που πίεζε και είχε τα περισσότερα χτυπήματα συνολικά αν και ο Conor είχε καλές στιγμές κυρίως με κόντρες. Σκληρή μάχη στους τελευταίους γύρους. Οι 2 κριτές έδωσαν στον Ιρλανδό 3 γύρους και ένας το έδωσε ισοπαλία.

"Η άποψη του συντάκτη ήταν ότι οι δύο τους πήγαν 2-2 στον τελευταίο γύρο τον οποίο κέρδισε ο Diaz αλλά πρέπει να το ξαναδούμε το παιχνίδι γιατί έτσι και αλλιώς ήταν κοντινό. Από ότι φαίνεται έτσι θα παίξουν και ρεβάνς στα 70 κιλά αυτή τη φορά. "

Νοκ Άουτ κεραυνός για Rumble Johnson!

Πριν από αυτούς στο Co main eventείχε τους δύο τοπ διεκδικητές της Light heavyweight κατηγορίας αλλά ο Anthony «Rumble» Johnson κατάφερε να «καθαρίσει» τον Glover Texeira με ένα νοκ άουτ «κεραυνό» στην αρχή του πρώτου γύρου δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο τρομαχτικός μαχητής είναι! Από ότι φαίνεται αυτός θα πάρει την επόμενη μάχη τίτλου κόντρα στον πρωταθλητή Daniel Cormier.

Συντονιστείτε στο fightsports.gr για όλο τον αγώνα αργότερα μέσα στη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Η Heather «The Heat» Hardy θα σε κάνει να… αγαπήσεις το μποξ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
Ο πιο τρομαχτικός συλλέκτης χρεών της Μεγάλης Βρετανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Απίστευτο βίντεο με δάσκαλο να διδάσκει την πνευματική δύναμη σε μαθητή (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ