MMA

O Mayweather αποκάλυψε πόσα χρήματα προσέφερε στον McGregor για να παίξουν!

O Mayweather αποκάλυψε πόσα χρήματα προσέφερε στον McGregor για να παίξουν!

Ο πρώην πυγμάχος και αήττητος pound for pound "βασιλιάς" της επαγγελματικής πυγμαχίας ανακοίνωσε στο ESPN πόσα χρήματα προσέφερε τον περασμένο Νοέμβριο στον Conor McGregor για να κάνουν τον μεταξύ τους αγώνα.

Καλεσμένος στην εκπομπή "First Talk" του ESPN ήταν ο Floyd Mayweather κάνοντας σοβαρές αποκαλύψεις όσον αφορά τις φημολογούμενες διαπραγματεύσεις της δικής του πλευράς με την αντίστοιχη του "Money".

Συγκεκριμένα ο "Pretty Boy" είπε: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε τον αγώνα με τον McGregor. O δικός μου αριθμός στις πληρωμές όλοι ξέρουν ποιος είναι και μιλάμε για εγγυημένα 100.000.000 δολάρια. Εμείς είμαστε η άλφα πλευρά. Δεν ξέρω πόσα χρήματα έχει κάνει ο Conor McGregor στις ΜΜΑ. Δεν έχει φτάσει να πάρει ακόμα ούτε 10.000.000 δολάρια από έναν αγώνα. Εμείς του προσφέραμε τον περασμένο Νοέμβριο 15.000.000 κι από εκεί και πέρα θα γινόταν κάποια συζήτηση για να πάρει κι αυτός ένα μερίδιο από τα PPV's."

Ο Mayweather σημείωσε επίσης πως τον ενδιαφέρει ακόμα αυτό το παιχνίδι και αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματικούς λόγους, από εκεί και πέρα όμως σημείωσε ότι αυτός συνολικά έβγαλε 800 εκατομμύρια δολάρια και δουλεύει μόνος του, δεν έχει αφεντικά, αντιθέτως είπε πως ο Conor έχει αφεντικά και πρέπει άλλοι να του δώσουν το "ok" για να παίζει και να τον πληρώνουν.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ