MMA

Γκίκας: "Θέλω να κάνω δυνατά και εντυπωσιακά ματς"

Γκίκας: "Θέλω να κάνω δυνατά και εντυπωσιακά ματς"

Ο Στέλιος Πολίτης στην κάρτα του "GOW 9" πρόσθεσε έναν από τους καλύτερους fighter της κατηγορίας του στην Ελλάδα, τον Διονύση Γκίκα ο οποίος φέρει τον χαρακτηρισμό του "καλού παιδιού" στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Ο Στέλιος Πολίτης στην κάρτα του κυριακάτικου "GOW 9" πρόσθεσε έναν από τους καλύτερους fighter της κατηγορίας του στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον ευγενέστατο Διονύση Γκίκα ο οποίος φέρει τον χαρακτηρισμό του "καλού παιδιού" στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο μαχητής του Γιάννη Χαντζόπουλου να κοντραριστεί με τον Γκροπάι τελικώς έγινε αντικατάσταση και τη θέση του πήρε ο συναθλητής του από το Glory Club Μάριος Τσέλα .

To Fightsports επικοινώνησε με τον Διονύση Γκίκα που προπονείται στο Victory Camp και ο "shadow" δείχνει αποφασισμένος να προσφέρει ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι με στόχο για φέτος ένα ματς σε μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού.

-Ο Στέλιος Πολίτης σε εμπιστεύεται στα event κάθε φορά. Πώς νιώθεις που γίνεσαι μέρος μιας δυνατής προσπάθειας όπως το GOW;

-Ευχαριστώ τον κύριο Πολίτη που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω σε μία από τις κορυφαίες επαγγελματικές διοργανώσεις με δυνατούς αντιπάλους. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι να γινόμαστε καλύτεροι ως αθλητές.

-Με τον Κινέζο ήταν πολύ καλός και με τον Τούρκο στη Χίο είχες κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σου που έτυχε να δω. Θα σε δούμε ακόμη πιο άγριο στη νέα πρόκληση;Το νέο σου στυλ άρεσε πολύ στον κόσμο και τώρα στο GOW θα έρθουν να σε δουν. Τι να περιμένουν από εσένα στις 29 του μήνα;

-Όσον αφορά το παιχνίδι μου αυτό οφείλεται στον δάσκαλό μου Γιάννη Χαντζόπουλο. Προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε πιο ολοκληρωμένοι παίκτες. Έτσι λοιπόν εύχομαι στις 29 Ιανουαρίου στο "ΔΑΙΣ" να γίνει ένας εντυπωσιακός και δυνατός αγώνας για να τον χαρεί ο κόσμος.

-Ποιοι οι στόχοι σου για το 2017;

-Φέτος, στόχο έχω να αγωνιστώ σε μία καλή διοργάνωση στο εξωτερικό!

-Σου "χάλασε" καθόλου το πρόγραμμα της προετοιμασίας η περίοδος των γιορτών;

-Ευτυχώς για εμένα οι εορτές με ευνόησαν. Είχα περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στην προετοιμασία μου και είμαι έτοιμος για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν πασίγνωστο Ρώσο MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα κρυώνει, η Mackenzie Dern... φλέγεται! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ