MMA

Για τίτλο KING OF THE RING o Σοφοκλέους στην Καβάλα!

Για τίτλο KING OF THE RING o Σοφοκλέους στην Καβάλα!

Το Dragon of the Ring ανακοίνωσε μία τεράστια έκπληξη για το ελληνικό κοινό των μαχητικών αθλημάτων σχετικά με τη μάχη του Γιάννη Σοφοκλέους το σόου της 17ης Ιουνίου στην Καβάλα.

Το Dragon of the Ring ανακοίνωσε μία τεράστια έκπληξη για το ελληνικό κοινό των μαχητικών αθλημάτων σχετικά με τη μάχη του Γιάννη Σοφοκλέους το σόου της 17ης Ιουνίου στην Καβάλα. Ο Θοδωρής Πολίτης δεσμεύτηκε για ένα δυνατό σόου στις 17 Ιουνίου στην Καβάλα και το επιβεβαιώνει 100% με την ανακοίνωση που έκανε.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή ο Γιάννης Σοφοκλέους, όχι απλά θα παίξει στο main event του "DOTR" αλλά θα διεκδικήσει και έναν πολύ σπουδαίο τίτλο και συγκεκριμένα την παγκόσμιου φήμης ζώνη KING OF THE RING από την WIPU στα -76 κιλά. Η ζώνη αυτή έχει περαστεί γύρω από σπουδαία ονόματα του kickboxing στο εξωτερικό, όπως και σε Έλληνες που είναι οι Πάρις Βασιλικός, Μιχάλης Ζαμπίδης και Σταμάτης Μπιτάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα του σόου ο Harry Gorian, ο πρόεδρος της WIPU θα είναι εκεί για να παρακολουθήσει το ματς και φυσικά θα είναι ο supervisor του event.

Για την οικονομία του θέματος σημειώνεται ότι η KING OF THE RING που θα διεκδικήσει ο Σοφοκλέους θα είναι η νέα εκδοχή της με νέο πιο πολυτελές ντιζάιν.

Όσον αφορά τον αντίπαλο του Έλληνα kickboxer πρόκειται για τον Ιταλό πρωταθλητή της κατηγορίαςFederico Spano.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ρωσίδα μαμά ρίχνει χαστούκια στο γιο μετά από Κnock Οut! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ