MMA

Ενας "μαχητής" στο Sport24.gr

Ενας "μαχητής" στο Sport24.gr

O Εθνικός μας Υμνος ακούστηκε πρόσφατα στην Λισαβόνα και αιτία γι' αυτό αποτέλεσε ο Έλληνας Πρωταθλητής του Brazillian Jiu Jitsu, Ηλίας Παυλάκης.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazillian Jiu Jitsu στις μπλε ζώνες, που έγινε στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, ο Ηλίας Παυλάκης πρώτευσε στην κατηγορία ultra heavy master1, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην absolute division.

Σημείωση: Στην absolute division παίζουν μόνο οι τρεις καλύτεροι από όλες τις κατηγορίες. Κάτι σαν champions league μέσα στο τουρνουά, όπου και εκεί ήταν πρώτος.

Ο ίδιος μοιράστηκε με το Sport24.gr τη μεγάλη αυτή επιτυχία και μίλησε για τον επόμενο στόχο του:

"Aρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους μου, Χρήστο Μαρκέζ, Άρη Χατζηιακώβου, Βασίλη Κωστακόπουλο και Γιάννη Μπλούτη για την καθοδήγηση τους και την υπομονή τους ώστε να φτάσουμε μαζί σε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συναθλητές από την Gracie Barra Greece, με τους οποίους από την αρχή της προετοιμασίας δουλέψαμε όλοι μαζί πολύ σκληρά με ένα σκοπό και ένα στόχο: να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Και τέλος τους δικούς μου ανθρώπους για την αμέριστη συμπαράσταση καθ' όλη την διάρκεια τις προετοιμασίας μου.

Επόμενος στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα του Brazillian Jiu Jitsu τον Μάρτιο και αμέσως μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Brazillian Jiu Jitsu στο Άμπου Ντάμπι, για το οποίο έχουμε πάρει απευθείας την πρόκριση μιας και είχα πάρει την πρωτιά στα trails τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε έτοιμοι και όπως λέω πάντα, πάμε ταπεινά και δυνατά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ