MMA

Έγραψε ιστορία στα νούμερα το Waterson - VanZant

Έγραψε ιστορία στα νούμερα το Waterson - VanZant

Το UFC on FOX θα μείνει στην ιστορία ως το δεύτερο πιο πετυχημένο τηλεοπτικό eventτου οργανισμού! Δείγμα πως η VanZant αποτελεί... ναυαρχίδα μετά την παρουσία της στο σόου χορού.

Όπως έδειξαν οι σχετικές μετρήσεις, το on FOX 22 έγραψε3,178,000 στο σύνολο κι όταν παιζόταν το main-event έφτασε στους 4,800,000 τηλεθεατές. Σύμφωνα με άλλες μετρήσεις της Google οι περισσότερες αναζητήσεις στις ΗΠΑ εκείνη τη χρονική περίοδο -πέμπτη θέση στο σύνολο- ήταν η VanZant, ειδικά την ημέρα του Σαββάτου.

Οι άλλοι δύο μαχητές που στήριξαν το σόου ήταν οι Faber και το Northcutt. Ο Urijah ήταν στην 12η θέση των αναζητήσεων και ο Sage στην 18η. Το αρνητικό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι τόσο η Paige όσο και ο Northcutt ηττήθηκαν ενώ ο Faber αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Στην πρώτη θέση παραμένει το event που περιείχε στην κορυφαία μάχη της κάρτας αγώνα τίτλου. Πρόκειται για τον αγώνα Henderson - Thompson για την lightweight ζώνη τον Ιανουάριο του 2014. To συγκεκριμένο σόου έφτασε στο σύνολο τους 3,220,000 τηλεθεατές.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτό ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Rousey- Βrown και πρώην! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι συμβαίνει όταν πράκτορας της KGB πυγμαχεί με Αμερικανίδα πεζοναύτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Conor Mcgregor: «Και με τον Χριστό να έπαιζα θα τον έδερνα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ