Αθλητές fitness δοκιμάζουν μια προπόνηση πυγμαχία! - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Αθλητές fitness δοκιμάζουν μια προπόνηση πυγμαχία!

Αθλητές fitness δοκιμάζουν μια προπόνηση πυγμαχία!

Το Buzzfeed έβαλε 3 επαγγελματίες αθλητές του fitness να κάνουν για πρώτη φορά μια πυγμαχική προπόνηση κι έδειξαν να ζορίζονται πολύ περισσότερο από όσο περίμεναν! (video)

Ένας από αυτούς αναρωτιέται πως "έσταξε" μια λιμνούλα στα πόδια του ήδη από το ζέσταμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις κάνουν γενικότερα cross training προπονήσεις και κατεβαίνουν σε pro τουρνουά κτλ.

SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24