MMA

Αποσύρεται ή όχι τελικά ο Belfort;

Αποσύρεται ή όχι τελικά ο Belfort;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση περί απόσυρσης του εμβληματικού MMAer Vitor Belfort.

Από προχθές το βράδυ διαδόθηκε στα social media ότι ο Βραζιλιάνος πρώην πρωταθλητής βρίσκεται προ των πυλών για... σύνταξη από το άθλημα. H κατάσταση μοιάζει μπερδεμένη αφού ο Belfort άλλα έγραψε στο instagram και άλλα είπε στο MMAJunkie πράγμα που δεν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Αφού κυκλοφόρησαν οι φήμες από βραζιλιάνικα ΜΜΕ ότι ο Belfort αποσύρεται το MMAJunkie επικοινώνησε μαζί του με τον πρώην champion να λέει πως θα συνεχίσει την καριέρα του κανονικά και πως πολύ σύντομα ενδιαφέρεται να μπει στο κλουβί και πάλι!

Στα social media όμως χθες το βράδυ ο Vitor ξεκίνησε να γράφει ένα κείμενο με κεντρική ιδέα την... αναζωπύρωση της μαχητικής του φλόγας, καταλήγοντας όμως πως είναι ένας απλός άνθρωπος που έχει χάσει την τελειότητα μέσα στη μάχη και που πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη για αναγνωρίσει τον εαυτό του και έπειτα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο.

Φυσικά, μπορεί Belfort να εννοεί πως θέλει να αφήσει πίσω του το κεφάλαιο των χαμένων παιχνιδιών και να επιστρέψει νικητής. Ο αξιοσέβαστος αυτός μαχητής και πρωτεργάτης των μαχητών που μπήκαν στο κλουβί φτάνει τα 40 και είναι ιδιαίτερα χτυπημένος στα 38 του επίσημα παιχνίδια ενώ στα δύο τελευταία του ματς έχασε με άσχημο τρόπο από Jacare και Mousasi αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτη ιστορία του Wilder: H άρρωστη κόρη του, το μποξ και το ξύλο σε stalker (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν τερματοφύλακας, έγινε τούμπανο και υπέγραψε με το WWE! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ