ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κραβαρίτης: "Αφιερωμένη η πρόκριση στην Ελλάδα"

Κραβαρίτης: "Αφιερωμένη η πρόκριση στην Ελλάδα"

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο, Δημήτρης Κραβαρίτης, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την πρόκριση κόντρα στην Ουγγαρία στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, της οποίας μεγάλος χορηγός είναι η Stoiximan.gr, πέτυχε μια σπουδαία πρόκριση στην ημιτελική φάση των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μπακού. Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα επιβλήθηκε στα πέναλτι επί της Ουγγαρίας και έδειξε πως το μέλλον της ανήκει.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των νεαρών αθλητών του. Άλλωστε, ουσιαστικά μιλάμε για την εθνική ομάδα των Νέων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε: «Δεν το κρύβω πως και για μένα είναι μεγάλη υπόθεση και εμπειρία το να συμμετέχω σε αυτό το σημαντικό τουρνουά. Οι παίκτες μου «πλουτίζουν» μέσα από τέτοιους αγώνες απέναντι στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Όταν στο 10-9, δεν τελειώσαμε σε 1-2 φάσεις το παιχνίδι, είχα λίγο αγωνία, αλλά στα πέναλτι ένοιωθα πιο σίγουρος.

Το που θα φτάσει αυτή η ομάδα ή αν θα πάρει μετάλλιο δεν το ξέρω, είμαι όμως σίγουρο πως πλέον μπορούμε να νοιώσουμε λίγο την λάμψη των μεταλλίων. Είχαμε μεγάλη υπομονή σε κρίσιμες φάσεις και η πρόκριση είναι αφιερωμένη σε όλη την Ελλάδα. Την ώρα του αγώνα είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν προσέχεις τόσο την εξέδρα. Αλλά όταν στο τέλος είδαμε τόσους Έλληνες και σημαίες στο κολυμβητήριο νοιώσαμε συγκίνηση. Η Ελλάδα είναι παντού και στα δύσκολα.

Πανηγυρίσαμε έντονα με τη λήξη, αλλά ήδη οι τόνοι πέφτουν και συγκεντρωνόμαστε για τον ημιτελικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ