ΤΖΟΥΝΤΟ

"Χρυσός" Ηλιάδης στο Ντίσελντορφ

"Χρυσός" Ηλιάδης στο Ντίσελντορφ
INTIME SPORTS

Νικητής στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς αναδείχθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης στο Grand Prix του Ντίσελντορφ. Είναι το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Ηλίας Ηλιάδης ταξίδεψε στο Ντίσελντορφ για να αγωνιστεί υπό τους νέους κανονισμούς στο τζούντο. Ο "χάλκινος" Ολυμπιονίκης τα πήγε καλύτερα από όσο ίσως υπολόγιζε ο ίδιος. Αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία των -90 κιλών.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο που κερδίζει στο Grand Prix της γερμανικής πόλης, αλλά το πρώτο χρυσό. Στον τελικό νίκησε με Yuko τον 22χρονο Ολλανδό Νόελ Φαν Τ Εντ.

" Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. 'Ημουν σε καλή κατάσταση και καταλάβαινα ότι μπορούσα να παλέψω καλά. 'Ηταν πολύ σημαντικό για εμένα να ξεκινήσω τους διεθνείς αγώνες μου για τη νέα χρονιά με νίκη και το χάρηκα. Αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο στην οικογένειά μου και την πατρίδα μου την Ελλάδα", δήλωσε ο 29χρονος Ηλιάδης.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, τρεις στον αριθμό, μόλις ο Γιώργος Αζωίδης πήρε δυο νίκες σε τρεις αγώνες στα -73 κιλά. Δίχως νίκη ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους ο Ρομάν Μουστόπουλος και ο Αλέξης Ντανατσίδης στα -81 κιλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ