ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Χρυσό & παγκόσμια ρεκόρ για Μίτα

Χρυσό & παγκόσμια ρεκόρ για Μίτα

Ο Ευθύμης Μίτας έγραψε ιστορία στον αγώνα του σκιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της πόλης Τουσόν στην Αριζόνα. Διαβαστε για τα κατορθώματα του.

Την... τελειότητα άγγιξε ο Ευθύμης Μίτας! Ο 27χρονος σκοπευτής του σκιτ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην πόλη Τουσόν της Αριζόνα και ισοφάρισε δύο παγκόσμια ρεκόρ.

Ο Μίτας σημείωσε 125/125 στον προκριματικό και 25/25 στον τελικό. Φυσικά, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του σε ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει σημαντικές διακρίσεις.

" Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτόν τον αγώνα.Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ξεκίνησα την σκοποβολή το 1998 και από τότε ονειρευόμουνα τον τέλειο αγώνα. Σήμερα (σ.σ. χθες) αισθανόμουν πολύ καλά. Το μυαλό μου ήταν καθαρό", δήλωσε ο Μίτας.

Τον Απρίλιο θα συμμετάσχει στο test event των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, ενώ θα "ζεσταθεί" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με (ενδεχομένως) ένα χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό της Κύπρου.

Στους ίδιους αγώνας ο Νίκος Μαυρομμάτης που θα αγωνιστεί επίσης στο σκιτ, κατετάγη 22ος με 119/125 και 31ος ο Γιώργος Σαλαβαντάκης με 117/125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ