ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Το δέντρο... λυπήθηκε τη Σαμαρά

Το δέντρο... λυπήθηκε τη Σαμαρά

Πραγματικά τυχερή η Σταυρούλα Σαμαρά. Η 18χρονη πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής θα επανέλθει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Με κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο τη... γλίτωσε η Σταυρούλα Σαμαρά. Η 18χρονη αρχηγός της εθνικής ανσάμπλ που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη (18/4), όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η διαδικασία της αποθεραπείας της έχει ήδη ξεκινήσει και η 18χρονη πρωταθλήτρια υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες, ενώ από την ερχόμενη Τρίτη (24/04) θα επιστρέψει στο προπονητήριο ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Εφόσον η αποθεραπεία της κυλήσει ομαλά, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να επανέλθει σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από 15 ημέρες, ενισχύοντας την Εθνική ομάδα ανσάμπλ στην προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Νίζνι Νόβγκοροντ (29 Μαΐου - 3 Ιουνίου).

Οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν αρκετές ζημιές στο εθνικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Η Σαμαρά μετάφερθηκε μετά από το συμβάν στο Ακληπιείο Βούλας για εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ