ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Στον "αέρα" το Mayweather - Pacquiao!

Στον "αέρα" το Mayweather - Pacquiao!
Mayweather - Pacquiao

Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Mayweather και Pacquiao να έχει ανακοινωθεί για τις 2 Μαΐου, ο εκπρόσωπος του δεύτερου ωστόσο αναφέρει πως δεν έχει υπογράψει κανένα χαρτί. Στα ύψη η τιμή των εισιτηρίων.

Πάμε κατευθείαν στο ψητό. Μέχρι στιγμής το πιο φθηνό εισιτήριο για τον αγώνα της δεκαετίας (όπως λένε) έχει φτάσει τα 1.500 δολάρια.

Το πιο ακριβό τα 10.000 δολάρια και η διοργανώτρια εταιρεία υπολογίζει πως θα βγάλει κοντά στα 75 εκ. δολάρια μόνο από τους θεατές που θα παρακολουθήσουν από κοντά το Mayweather - Pacquiao.

Πόσα χρήματα περιμένουν από την τηλεόραση; Λίγο πάνω από τα 300(!) εκατομμύρια δολάρια, αφού για να δει κανείς το ματς πρέπει να πληρώσει εξτρά ψηφιακό εισιτήριο.

Είναι δυνατόν να πει κανείς "όχι" σε αυτά τα λεφτά; Σύμφωνα με τον promoter του Pacquiao, ίσως. Ο Bob Arum δήλωσε στο yahoo πως η πλευρά του δεν έχει υπογράψει καμία συμφωνία ( παρότι έχει στα χέρια του το πρόχειρο χαρτί) για το παιχνίδι με την διοργανώτρια MGM Resorts, αφού δεν τα βρίσκουν στην... μοιρασιά.

Ο promoter του Mayweather, βέβαια, ισχυρίζεται πως ο αντίπαλος μπλοφάρει, γιατί έχει να λαμβάνει λιγότερα από τον δικό του μαχητή.

Όλοι πάντως συμφωνούν σε ένα πράγμα. Τα λεφτά είναι πολλά και κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε ένα ματς που θα φέρει πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ