ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Απεβίωσε ο Μεξικανός πυγμάχος, Φράνκι Λεάλ

Απεβίωσε ο Μεξικανός πυγμάχος, Φράνκι Λεάλ

Μετά από τρεις ημέρες που βρισκόταν σε κώμα από χτυπήματα συναθλητή του, ο Μεξικανός πυγμάχος Χαβιέρ "Φράνκι" Λεάλ έχασε τη μάχη με το θάνατο λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Δείτε το video με το μοιραίο χτύπημα.

Ο πυγμαχικός αγώνας κόντρα στον συμπατριώτη του Ραούλ Ιράλες ήταν και ο τελευταίος για τον Χαβιέρ "Φράνκι" Ρεάλ, του οποίου το νήμα με τη ζωή κόπηκε απότομα και πρόωρα σε ηλικία 26 ετών.

Ο Λεάλ είχε πέσει νοκ-άουτ στον 8ο γύρο από τα δυνατά χτυπήματα του Ιράλες και από το βράδυ του Σαββάτου βρισκόταν σε κώμα (αρχικά διακομίστηκε σε νοσοκομείο στη Λα Πας και στη συνέχεια στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια), για να φύγει τελικά από τη ζωή την Τρίτη (22/10) λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του, Λάουρα Κορονέλ, η οικογένειά του πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανα του Λεάλ προκειμένου να σώσουν τις ζωές άλλων ατόμων που τα έχουν ανάγκη για να κρατηθούν στη ζωή.

Να σημειωθεί πως ο 26χρονος Μεξικανός πυγμάχος είχε ρεκόρ καριέρας 20 νίκες (13 με νοκ-άουτ) και 8 ήττες (5 με νοκ-άουτ) ενώ είχε επιλέξει να συνεχίσει στο ρινγκ και μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο ύστερα από την ήττα από τον Εβγκένι Γκράντοβιτς στις 31 Μαρτίου του 2012.

Το χτύπημα που στάθηκε μοιραίο για τον "Φράνκι" Λεάλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ