ΠΑΛΗ

Πέμπτος ο Ιωσηφίδης στο Παγκόσμιο

Πέμπτος ο Ιωσηφίδης στο Παγκόσμιο

Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης κατέλαβε την πέμπτη θέση στα 98κ. της ελληνορωμαϊκής πάλης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στην Πολωνία.

Μια ανάσα από το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στην Πολωνία έφτασε ο Μιχάλης Ιωσηφίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής στα 98κ. της ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες.

Απέναντι στον Τούρκο Μπασκόι, ο Ιωσηφίδης μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει έως το τέλος και τελικά έχασε με 4-2. Στην πορεία του για τον τελικό ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε με 7-1 στους "16" από τον Κουοσμάνεν.

Ο Φιλανδός αθλητής, όμως, προκρίθηκε στον τελικό και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στον πρώτο αγώνα νίκησε τον Νουρίγεφ (Αζερμπαϊτζάν) με 3-2, αλλά στη συνέχεια λύγισε από τον Μπασκόι.

Στα 85κ. της ελληνορωμαϊκής αγωνίστηκε ο Δημήτρης Τσεκερίδης και είχε εξαιρετική παρουσία. Στην πρώτη του εμφάνιση για το 2017 ο αθλητής του ΠΑΟΚ επικράτησε στον προκριματικό γύρο με τεχνική πτώση (10-1) του Ισπανού Φρεσνάδα. Στους «16» ηττήθηκε από τον Σιλβάσι. Ο Ούγγρος αθλητής, όμως, έφτασε έως τον τελικό και «τράβηξε» στα ρεπεσάζ τον Τσεκερίδη.

Στο πρώτο ρεπεσάζ επικράτησε με 6-4 του Στανκεβίτσιους (Λιθουανία). Στο δεύτερο ρεπεσάζ που θα του έδινε την πρόκριση για τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε από τον Αμπάσοφ (Αζερμπαϊτζάν) με 7-1.

Στα 75κ. ο Χρήστος Κουτσουρίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Μπερντιέου (Λευκορωσία) με 9-0 και αποκλείστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ