NFL

Στα πλέι-οφ οι New York Giants

Στα πλέι-οφ οι New York Giants

Η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν άφησε περιθώρια στους Cowboys και προκρίθηκε εις βάρος τους, για πρώτη φορά από το 2008 με μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση του Eli Manning σε 4η περίοδο. Όλα τα αποτελέσματα της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Στις άλλες μεγάλες μάχες για τα πλέι-οφ ευνοήθηκαν Broncos και Bengals από τα αποτελέσματα ενώ οι Raiders αυτοκτόνησαν παίρνοντας μαζί τους Titans.

Και καθώς οι Patriots εξασφάλιζαν το #1 της AFC, οι Saints ακόμα σπάνε ρεκόρ. (Έκαναν 15 σε ένα παιχνίδι)

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το πώς διαμορφώνονται τα πλέι-οφ που ξεκινάνε από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Λόγω συνθηκών και ειδικής διαμόρφωσης του προγράμματος (εδώ και κάποια χρόνια το NFL προγραμματίζει αποκλειστικά divisional αναμετρήσεις την τελευταία αγωνιστική για να εξουδετερώσει το ενδεχόμενο αδιάφορων αγώνων), σήμερα θα κοιτάξουμε την αγωνιστική δράση περνώντας από division σε division, αντί να ακολουθήσουμε τη δομή της στήλης από τις προηγούμενες 16 βδομάδες.

Πριν δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τα σενάρια, θυμίζουμε πως μπορείς να διαβάσεις τους κανονισμούς του NFL εδώ και να δεις την παρουσίαση όλων των ομάδων του πρωταθλήματος εδώ.

NFC East

New York Giants - Dallas Cowboys 31-14

Quarters: 7-0, 14-0, 0-7, 10-7

Philadelphia Eagles - Washington Redskins 34-10

Quarters: 3-0, 7-0, 3-7, 21-3

Οι Giants τελικά πήραν την πρώτη θέση του division ολοκληρώνοντας το σκούπισμα των Cowboys για τη σεζόν, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε σαν αναμέτρηση μιας ομάδας που είχε κατέβει στο γήπεδο έτοιμη να δαγκώσει σίδερο, και μιας ομάδας που έπαιζε με την απάθεια συνόλου που έχει προκριθεί ήδη - ή μάλλον, που έχει αποκλειστεί ήδη.

Με προβάδισμα στο 21-0 από το πρώτο ημίχρονο, χάρη μεταξύ άλλων και σε μια μαγική υποδοχή και τρέξιμο 70+ γυαρδών από τον Victor Cruz (ναι, πάλι αυτόν), το παιχνίδι υπέθετε κανείς πως δε θα έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Όμως το Ντάλλας κατάφερε με έναν περίεργο τρόπο να ξαναβρεί το δρόμο του προς τη διεκδίκηση της νίκης, έστω κι αν χρειάστηκε να είναι για πολύ ώρα καλύτερο ώσπου να καταφέρει να σκοράρει.

(Υπήρξε interception μες στο red zone για τον Romo, συν ένα 4th down στις 11 γυάρδες που δεν ήταν επιτυχημένο, άρα στα γρήγορα να δύο χαραμισμένα drives που δε σου περισσεύουν όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο).

Τελικά δυο τρομερά δύσκολες, κρίσιμες και μακρινές υποδοχές του Victor Cruz που κατέληξαν σε touchdown του Bradshaw, κλείδωσαν τη δίκαιη νίκη για τους Giants, που είδαν τον Eli Manning να κάνει ρεκόρ touchdowns σε 4ες περιόδους: 15, προσπερνώντας τους δύο μεγαλύτερους ίσως όλων των εποχών, τον Johnny Unitas (των Colts) και, εχμ, τον αδερφό του (των Colts). Να μια -ακόμα- καλή περίπτωση να δείξεις ότι είσαι παίχτης της κρίσιμης στιγμής.

Στο άλλο παιχνίδι οι Eagles κέρδισαν εύκολα, κλείνοντας τη σεζόν με όχι αρνητικό ρεκόρ (κάτι που πριν λίγο διάστημα έμοιαζε αδιανόητο), με νικηφόρο σερί, ανανεωμένες ελπίδες για του χρόνου, αλλά και πάνω από τους Cowboys, που κατάφεραν τελικά να τερματίσουν 3οι, μη καταφέρνοντας να ξεπεράσουν ποτέ την απώλεια του MVP τους για φέτος, DeMarco Murray. Δε θα θέλαμε να βρισκόμασταν στο Ντάλλας αύριο. Ειδικά αν μας έλεγαν Jason Garrett, Tony Romo ή Rob Ryan.

Η τελική κατάταξη:

1. NEW YORK GIANTS (9-7)

2. Philadelphia Eagles (8-8)

3. Dallas Cowboys (8-8)

4. Washington Redskins (4-12)

NFC North

Green Bay Packers - Detroit Lions 45-41

Quarters: 10-9, 14-10, 7-15, 14-7

Minnesota Vikings - Chicago Bears 13-17

Quarters: 10-0, 3-14, 0-0, 0-3

Στο απολαυστικό παιχνίδι πινγκ-πονγκ του Lambeau Field, οι Packers με αναπληρωματική επιθετική γραμμή κατάφερε έστω και τελευταία στιγμή να κλέψει τη νίκη από τους αξιόμαχους Lions, στερώντας τους το 5ο seed της περιφέρειας. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του παιχνιδιού (εκτός από τις αποκαρδιωτικά ανύπαρκτες άμυνες - εκ των οποίων μάλιστα εκείνη των Saints τερμάτισε ως η αριθμητικά χειρότερη της σεζόν στον αέρα) ήταν η απόδοση του αναπληρωματικού QB των Packers στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός (ο Rodgers όπως ήταν λογικό προστατεύτηκε σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογική σημασία για τους πρωταθλητές), ο οποίος πέτυχε 6 touchdowns, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Ναι, 6 δεν είχε κάνει ο Brett Favre, δεν είχε κάνει ο Bart Starr, και δεν είχε κάνει ούτε ο Aaron Rodgers. Έκανε ο Matt Flynn, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός - και πιθανότατα και τελευταία. (Δύσκολα δε θα αναζητήσει τις υπηρεσίες του κάποια μικρομεσαία ομάδα του χρόνου.)

Στο μεταξύ, ο Stafford με τη σειρά του έκανε 500+ γυάρδες, ξεπερνώντας κι εκείνος τις 5,000 γυάρδες. Έτσι τώρα, μετά τον Marino και τον Brees, το μεγάλο αυτό όριο έχουν ξεπεράσει άλλοι 2 quarterbacks. O Stafford, και ο Tom Brady.

Στο άλλο παιχνίδι του division, οι Bears τελείωσαν την απογοητευτική σεζόν τουλάχιστον δίχως αρνητικό ρεκόρ. Αλλά οι Lions είναι αυτοί με το wild card εισιτήριο των πλέι-οφ. Έστω κι αν αυτό σημαίνει πως θα επισκεφθούν το Superdome της Λουιζιάνα.

Η τελική κατάταξη:

1. GREEN BAY PACKERS (15-1)

2. Detroit Lions (10-6)*

3. Chicago Bears (8-8)

4. Minnesota Vikings (3-13)

NFC South

New Orleans Saints - Carolina Panthers 45-17

Quarters: 14-7, 10-10, 14-0, 7-0

Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers 45-24

Quarters: 21-0, 21-7, 0-11, 3-6

Τα παιχνίδια δε χωρούν ιδιαίτερη ανάλυση. Οι Falcons επιβεβαιώνοντας πως είναι μια εξαιρετική ομάδα όταν δεν αντιμετωπίζουν τους Saints, κέρδισαν περπατώντας την χειρότερη ομάδα του NFL αυτή τη στιγμή, την Τάμπα, καθώς προηγείτο μέχρι και 42-0 κάποια στιγμή.

Οι δε Saints, μετά το 17-17 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου, πάτησαν γκάζι και χάθηκαν από τον ορίζοντα των Panthers, που πάντως του χρόνου θα έχουν τρομερή ομάδα αν τους πάει καλά το off-season.

Στην πορεία του παιχνιδιού, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης ξανάγραψε το βιβλίο των ρεκόρ επίθεσης του NFL. Ο Brees τελικώς φρέναρε λίγο πριν τις 5,500 γυάρδες, διαλύοντας το ρεκόρ του Dan Marino, και μαζί του συμπαρέσυρε την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Μεταξύ άλλων, οι Saints κατέρριψαν τις διαχρονικά καλύτερες επιδόσεις για περισσότερα 1st downs σε μια χρονιά, περισσότερες επιθετικές γυάρδες, μεγαλύτερο ποσοστό εύστοχων πασών, περισσότερες ολοκληρωμένες πάσες, περισσότερες γυάρδες από πάσα, περισσότερες γυάρδες από tight end (για τον Jimmy Graham, ρεκόρ που καταρρίφθηκε βέβαια λίγα λεπτά αργότερα από τον Gronkowski των Patriots), περισσότερες γυάρδες από έναν παίχτη (Darren Sproles), περισσότερα διαδοχικά παιχνίδια με 300+ γυάρδες από πάσα, περισσότερα τέτοια παιχνίδια σε μια σεζόν, και μερικά ακόμα.

Όλα τα παραπάνω απλώς βάζουν στατιστική επεξήγηση σε αυτό που ο καθένας μπορεί να διακρίνει βλέποντας τους Saints να παίζουν το τελευταίο δίμηνο: Πως είναι απλά η καλύτερη, πιο πολυεπίπεδη και πιο φορμαρισμένη επιθετική μηχανή του NFL. Όλοι κρατούν την ανάσα τους μπροστά στο ενδεχόμενο, ο τελικός της περιφέρειας να είναι ρεβάνς της πρεμιέρας της σεζόν, με Packers-Saints στο παγωμένο Lambeau.

Η τελική κατάταξη:

1. NEW ORLEANS SAINTS (13-3)

2. Atlanta Falcons (10-6)*

3. Carolina Panthers (6-10)

4. Tampa Bay Buccaneers (4-12)

NFC West

St. Louis Rams - San Francisco 49ers 27-34

Quarters: 7-7, 0-13, 3-7, 17-7

Arizona Cardinals - Seattle Seahawks 23-20 (OT)

Quarters: 7-0, 3-3, 7-7, 3-10 / 3-0

Ελάχιστα έχουμε να πούμε για το τίμιο NFC West division, όπου οι 49ers καθάρισαν, όπως αναμενόταν, με ευκολία το παιχνίδι απέναντι στους κακούς Rams, ενώ στο ‘μικρό τελκό’ του division, το παιχνίδι της τιμής ανάμεσα στις δύο ‘ποτέ μη λες ποτέ’ ομάδες του φετινού NFL κέρδισαν στην παράταση οι Cards.

Πηγές μέσα από την ομάδα των Rams λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού διέδιδαν πως σταματούν τη συνεργασία τους με τον προπονητή Steve Spanguolo. Θα μας λείψει το μεσαιωνικού ιππότη goatee του Spanguolo, το πιο αψεγάδιαστο του NFL.

Η τελική κατάταξη:

1. SAN FRANCISCO 49ERS (13-3)

2. Arizona Cardinals (8-8)

3. Seattle Seahawks (7-9)

4. St. Louis Rams (2-14)

Η κατάταξη της NFC

1. Packers

2. 49ers

---

3. Saints

4. Giants

5. Falcons

6. Lions

Που θα πει πως οι 1-2 αράζουν για μια βδομάδα, όσο οι Saints - Lions και Giants - Falcons θα ματώνουν για να αναδείξουν τις 2 ομάδες που θα συμπληρώσουν την 4άδα. Packers και 49ers θα φιλοξενήσουν στη συνέχεια τους ημιτελικούς περιφέρειας και οι νικητές θα πάνε στο σπίτι του υψηλότερου seed (δηλαδή των Packers, αν προκριθούν) για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής περιφέρειας και φιναλίστ του Super Bowl.

AFC East

New England Patriots - Buffalo Bills 49-21

Quarters: 0-21, 14-0, 14-0, 21-0

Miami Dolphins - New York Jets 19-17

Quarters: 3-7, 3-3, 0-0, 13-7

Οι Patriots έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν αυτή την ενδιαφέρουσα τακτική εδώ και 2 βδομάδες, το γνωστό ‘δεν κατεβαίνω στο πρώτο ημίχρονο, τα διαλύω όλα στο δεύτερο’. Και τους βγαίνει μια χαρά! Εδώ, χάνοντας 0-21 (και το πρώτο seed) μέχρι τα μέσα της 2ης περιόδου, με τους Bills να συνεχίζουν από όπου είχαν σταματήσει στην προηγούμενή τους αναμέτρηση και την άμυνα των Pats να συνεχίζει, χμ, βασικά από όπου βρίσκεται ολόκληρη τη σεζόν.

Ο Tom Brady άρχισε πάλι τα μαγικά του βέβαια πριν να είναι αργά, ξεπέρασε επίσης τις 5,000 γυάρδες νωρίς στο 2ο ημίχρονο, έβγαλε τον Gronkowski πρώτο σε γυάρδες tight end στην ιστορία του NFL, έκανε για μια ακόμα φορά την πιο προβλέψιμη μεγάλη επίθεση του πρωταθλήματος να μοιάζει ασυγκράτητη, και με 49 αναπάντητους πόντους έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Η οποία στρογυλοκάθισε στην κορυφή, περιμένοντας την επίσκεψη των Steelers σε 2 βδομάδες από τώρα, σε μια κλασική αναμέτρηση που θα δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη η φετινή τους ομάδα.

Το μέταλλο των Jets βέβαια είναι αναγκαστικά το ίδιο με το μέταλλο του quarterback τους, δηλαδή κάτι ανάμεσα σε αέρας και ρυζόχαρτο. Είναι κρίμα να βλέπεις τη μόνη ομάδα του NFL με διαδοχικές παρουσίες στους 2 τελευταίους τελικούς της περιφέρειάς της να καταρρέει κατά αυτό τον τρόπο (με ήττα από τους αναγεννημένους Dolphins του β’ μισού της σεζόν και αποκλεισμό από τα πλέι-οφ δίχως καν νικητήριο ρεκόρ) αλλά ίσως και να είναι για καλό.

Η ομάδα των 2 τελικών ήταν βασισμένη στην εξαιρετική ομαδική λειτουργία που κατάφερνε να παρακάμψει επιμέρους προβλήματα, όπως η προβληματική επιθετική ανάπτυξη, η έλλειψη χημείας ανάμεσα σε συγκεκριμένους παίχτες (χθες ένας παίκτης της ομάδας βγήκε και είπε πως ο αρχηγός Santonio Holmes βασικά έχει σταματήσει εδώ κι βδομάδες να προσπαθεί) ή -κυριότερα- το τεράστιο πρόβλημα στη θέση του quarterback. Τώρα που η ομάδα αποκλείστηκε με τυμπανοκρουσίες (και, πιο συγκεκριμένα, δύο interceptions τόσο τραγικά και κρίσιμα, που οι γονείς πρέπει να τα δείχνουν στα παιδιά τους αν δεν τρώνε όλο το φαγητό τους) ίσως οδηγήσει σε απαραίτητες αλλαγές. Για την ώρα, θα πρέπει να υπομείνουν την παρουσία των Giants στα πλέι-οφ. Και των Patriots βεβαίως.

Η τελική κατάταξη:

1. NEW ENGLAND PATRIOTS (13-3)

2. New York Jets (8-8)

3. Buffalo Bills (6-10)

4. Miami Dolphins (6-10)

AFC South

Houston Texans - Tennessee Titans 22-23

Quarters: 7-0, 3-13, 3-3, 9-7

Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts 19-13

Quarters: 7-0, 3-3, 6-3, 3-7

Αν ο Andrew Luck εξελιχθεί σε όσο σπουδαίο quarterback τον περιμένουμε να γίνει, τότε στην τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν οι Jaguars ίσως έκαναν μια νίκη που θα μετανιώνουν για την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον. Υποχρεώνοντας τους Colts σε ήττα, τους έστειλαν το #1 pick του επερχόμενου draft, και μαζί τον χαρισματικό quarterback του Stanford.

Στο άλλο παιχνίδι του division, οι βαθμολογικά αδιάφοροι Texans πήγαν για 2-point conversion 14’’ πριν τη λήξη του παιχνιδιού, προφανώς επειδή δε είχαν όρεξη να παίζουν μια ανούσια για αυτούς παράταση (ή ίσως είχαν κανονίσει ποτά και δεν ήθελαν να αργήσουν;). Το έχασαν, δίνοντας στους Titans τη νίκη που χρειάζονταν ώστε να μπουν στα πλέι-οφ. Νίκη που, πάντως, δεν τους αρκούσε εν τέλει, καθώς η ήττα των Raiders τους έστειλε πίσω στο Τενεσί, και τους Bengals στα πλέι-οφ στη διπλή ισοβαθμία για το 6ο seed.

(Οι Titans φυσικά δεν έχουν κανέναν να ρίξουν το φταίξιμο πέρα από τους εαυτούς τους. Ουσιαστικά έχασαν τη θέση τους στα πλέι-οφ επειδή έχασαν από τους Colts. ΑΠΟ ΤΟΥΣ COLTS).

Στο μεταξύ, οι Texans (που έκαναν την 3η σερί τους ήττα και εδώ έπαιζαν κυρίως με αναπληρωματικούς) δεν έχουν πει επισήμως αν ο 3ος τους quarterback, T.J. Yates, είναι επίσης τραυματίας. Έφυγε από τον αγώνα μετά την πρώτη περίοδο, αφήνοντας τον Jake Delhomme να μαζέψει. Μπορεί οι Texans να κατάφεραν να χάσουν και 3ο QB μέσα στην ίδια σεζόν αλλά να έχουν φτάσει παρ' όλα αυτά τα πλέι-οφ και μάλιστα ως 3ο seed; Πόσο πιο ντροπιαστικό μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα για τους Colts πια; Είναι σαν πικρό αστείο.

Η τελική κατάταξη:

1. HOUSTON TEXANS (10-6)

2. Tennessee Titans (9-7)

3. Jacksonville Jaguars (5-11)

4. Indianapolis Colts (2-14)

AFC North

Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens 16-24

Quarters: 3-10, 0-7, 7-0, 6-7

Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers 9-13

Quarters: 0-0, 6-3, 3-10, 0-0

Σε δυο παιχνίδια που άλλο να στο λέμε (το πόσο κακά ήταν) κι άλλο να το βλέπεις, Ravens και Steelers ολοκλήρωσαν τη σεζόν τους με νίκες, συνεχίζοντας το χεράκι-χεράκι βάδισμά τους για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Οι Ravens έχουν το σκούπισμα της φετινής τους σειράς παιχνιδιών, οπότε παίρνουν την πρώτη θέση και το first-round bye.

Οι Bengals κλείνουν μια πολύ καλή σεζόν για τα δεδομένα της ομάδας στην παρούσα φάση, αλλά εκτός του ότι χρειάστηκε να χάσουν οι πάντες για να προκριθούν, το ότι έχουν κάνει 4 ήττες στα φετινά τους παιχνίδια με Ravens και Steelers δείχνει πως δεν πρέπει να έχουν ιδιαίτερα ψηλές βλέψεις στη συνέχεια.

Η τελική κατάταξη:

1. BALTIMORE RAVENS (12-4)

2. Pittsburgh Steelers (12-4)*

3. Cincinnati Bengals (9-7)*

4. Cleveland Browns (4-12)

AFC West

Denver Broncos - Kansas City Chiefs 3-7

Quarters: 0-7, 0-0, 3-0, 0-0

Oakland Raiders - San Diego Chargers 26-38

Quarters: 7-7, 6-17, 6-7, 7-7

Δεν έχουμε λόγια. Με τη μαγική του σκόνη να έχει χάσει αυτό το ιδιαίτερο λαμπύρισα μετά το ποδοπάτημα που υπέστησαν από τους Patriots, ο Tim Tebow παρουσιάστηκε στο γήπεδο χειρότερος από ποτέ, χάνοντας μέχρι και από τους Chiefs του Kyle Orton. Ναι, εκείνου του Kyle Orton, του quarterback που εκδιώχθηκε από το Ντένβερ όταν τη θέση του στη βασική ομάδα πήρε ο Μαγικός Tim.

Το ότι ο Tim πάσαρε για διψήφιο αριθμό γυαρδών και ότι το τελικό σκορ ήταν 3-7 λέει βέβαια όσα χρειάζεται κανείς να ξέρει για το επίπεδο αυτής της ομάδας, που με 3 σερί ήττες ετοιμάζεται να τρακάρει τώρα πάνω στην ατσάλινη κουρτίνα των Steelers στην πρώτη φάση των πλέι-οφ. Άουτς.

Κι αν αυτοί δεν ήταν ποτέ τους τόσο καλή ομάδα, οι Raiders τι να πουν; Το “Just win, baby” του Al Davis δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρο ή ταιριαστό. Απλά κέρδισε. Κέρδισε, κι είσαι μέσα. Αυτό επειδή οι Chiefs τους έκαναν το δώρο που χρειάζονταν, κι εκείνοι το χαράμισαν πάνω στον Philip Rivers.

Οι Raiders μετά από μια καλή αρχή στο παιχνίδι έχασαν επαφή με το σκορ κάπου στα μέσα της β’ περιόδου, που ποτέ δεν ξαναβρήκαν ακριβώς. Ο Carson Palmer έκανε πολύ καλό παιχνίδι μέχρι το α λα Sanchez κρίσιμο interception που πέταξε προς το τέλος της 4ης περιόδου, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη των Chargers - και την κατάκτηση του division από τους Broncos των 70 γυαρδών από πάσα και της μη νικητήριας σεζόν.

Η τελική κατάταξη:

1. DENVER BRONCOS (8-8)

2. Oakland Raiders (8-8)

3. San Diego Chargers (8-8)

4. Kansas City Chiefs (7-9)

Η κατάταξη της AFC

1. Patriots

2. Ravens

---

3. Texans

4. Broncos

5. Steelers

6. Bengals

Που θα πει πως οι 1-2 αράζουν για μια βδομάδα, όσο οι Texans - Bengals και Broncos - Steelers θα ματώνουν για να αναδείξουν τις 2 ομάδες που θα συμπληρώσουν την 4άδα. Patriots και Ravens (άλλη μια περιφέρεια, άλλος ένας Harbaugh στον #2) θα φιλοξενήσουν στη συνέχεια τους ημιτελικούς περιφέρειας και οι νικητές θα πάνε στο σπίτι του υψηλότερου seed (δηλαδή των Patriots, αν προκριθούν, ειδάλλως των Ravens) για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής περιφέρειας και φιναλίστ του Super Bowl.

Η επόμενη αγωνιστική - Wild card week

Και ξεκινάμε τα πλέι-οφ!

Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τα 4 παιχνίδια της wild card week, δηλαδή οι αναμετρήσεις που θα αναδείξουν τις τελικές 4άδες της κάθε περιφέρειας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο, 23:30

Houston Texans - Cincinnati Bengals, σε μια τρομερά αμφίρροπη αναμέτρηση.

Σάββατο προς Κυριακή, 3:00

New Orleans Saints - Detroit Lions, παιχνίδι-γλύκισμα για τους λάτρεις του επιθετικού football.

Κυριακή, 20:00

New York Giants - Atlanta Falcons, το ματς-ερωτηματικό της βδομάδας

Κυριακή, 23:30

Denver Broncos - Pittsburgh Steelers, παιχνίδι-γλύκισμα για τους λάτρεις της κωμωδίας.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ