NFL

Πρώην τσιρλίντερ αποπλάνησε 15χρονο

Πρώην τσιρλίντερ αποπλάνησε 15χρονο

Η Μόλι Σάτακ, πρώην τσιρλίντερ στο NFL, καταδικάστηκε σε 48 Σαββατοκύριακα φυλάκιση για αποπλάνηση 15χρονου αγοριού σε παραλιακό σπίτι στο Delaware.

Η Μόλι Σάτακ υπήρξε τσιρλίντερ στο NFL και συγκεκριμένα στους Baltimore Ravens. Δήλωσε ένοχη για το γεγονός πως συνευρέθη σεξουαλικά με ανήλικο αγόρι που γνώρισε στα social media και την Παρασκευή (21/8) καταδικάστηκε σε 48 Σαββατοκύριακα φυλάκισης.

Η 48χρονη σήμερα Μόλι Σάτακ θα κληθεί επιπλέον να πληρώσει την οικογένεια του θύματος με 10.650 δολάρια, ενώ θα καταγραφεί ως sex offender.

"Θα ξοδέψω το υπόλοιπο της ζωής μου προσπαθώντας να διορθώσω αυτό το λάθος", δήλωσε η ίδια μόλις έγινε γνωστή η ποινή της.

Πρώην τσιρλίντερ αποπλάνησε 15χρονο

Σύμφωνα με τα media στην Αμερική, η οικογένεια του 15χρονου θύματος είπε στον δικαστή ότι η "δράση" της Σάτακ... συγκλόνισε τον ψυχικό κόσμο του γιου τους.

Η Μόλι Σάτακ τον Ιούνιο είχε δεχτεί την ενοχή της για βιασμό τέταρτου βαθμού, μετά από συμφωνία με τους δημόσιους κατήγορους.

Οι έρευνες αναφέρουν ότι η 48χρονη πρώην τσιρλίντερ έκανε στοματικό έρωτα στο 15χρονο αγόρι σε ένα παραλιακό σπίτι στο Delaware.

Πρώην τσιρλίντερ αποπλάνησε 15χρονο

Το θύμα, με το οποίο είχε γνωριστεί μέσω instagram, πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον γιο της Σάτακ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ένας από τους υπεύθυνους του σχολείου πήγε στην αστυνομία της κομητείας της Βαλτιμόρης μόλις έμαθε για την ερωτική επαφή της Σάτακ με τον 15χρονο και κατήγγειλε το γεγονός.

Η Μόλι Σάτακ έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία τσιρλίντερ στην ιστορία του NFL όταν οι Ravens την προσέλαβαν το 2005, στα 38 της χρόνια.

Πρώην τσιρλίντερ αποπλάνησε 15χρονο
TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ