ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

"Σφίγγα" ο Ποστιλιόνε

"Σφίγγα" ο Ποστιλιόνε

Τα μέλη της εθνικής ομάδας κωπηλασίας θα ενημερωθούν σήμερα (9/4) από τον Τζιάνι Ποστιλιόνε για τις κατηγορίες που θα αγωνιστούν στο Πιεντιλούκο.

Στη λίμνη Πιεντιλούκο θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα τα μέλη της εθνικής ομάδας κωπηλασίας. Η πρώτη ρεγκάτα της σεζόν ξεκινάει τη Μεγάλη Παρασκευή (10/4) και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα.

Ερωτηματικό αποτελεί σε ποιες κατηγορίες θα αγωνιστούν οι Έλληνες. Ούτε οι ίδιοι δεν γνώριζαν και θα το μάθουν την τελευταία στιγμή από τον Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Η "αργυρή" παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης στο σκιφ ελαφρών βαρών, Κατερίνα Νικολαΐδου δηλώνει άγνοια.

" Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα", είπε στο Sport24.gr από την Ιταλία που βρίσκεται. " Υπάρχουν διάφορες σκέψεις από τον ομοσπονδιακό προπονητή και προς το παρόν κάνουμε αρκετές δοκιμές σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αθλήτριες της εθνικής ομάδας.

Υπάρχει αρκετό διάστημα ακόμα μέχρι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο μέχρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αυγούστου που δίνει και τα πρώτα "εισιτήρια" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Η αλήθεια είναι ότι στο Πιεντιλούκο θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας σε διάφορα πληρώματα και να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε σε σχέση με πολύ καλές αθλήτριες από άλλες χώρες. Αλλά από εκεί και πέρα οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από το προπονητικό επιτελείο και είμαι σίγουρη ότι θα είναι οι καλύτερες δυνατές".

Τα πρώτα εισιτήρια για το Ρίο ντε Τζανέιρο θα δοθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαβοΐα (30/8-6/9). Σε διαφορετική περίπτωση οι Έλληνες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο του 2016 σε ρεγκάτα στη Λουκέρνη, όπου θα έχουν τελευταία ευκαιρία.

Στο Πιεντιλούκο βρίσκονται οι κωπηλάτες: Γιάννης Χρήστου (NOK), Γιώργος Τζιάλλας (NOI), Γιάννης Τσίλης (NOI) , Διονύσης Αγγελόπουλος (OΣΦΠ), Παναγιώτης Μαγδανής (ΝΟΛ) , Γιώργος Κόνσολας (ΝΟΣαλ), Βασίλης Αγγελόπουλος (ΟΣΦΠ), Γιάννης Πέτρου (ΙΟΘ), Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ), Κωνσταντίνος Βαρδάκας (ΝΟΙ), Γιάννης Καλανδαρίδης (ΟΕΑΝΑΒ), Σπύρος Γιάνναρος (ΕΝΟΑ), Κατερίνα Νικολαϊδου (ΝΟΚατ), Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ), Τσιάβου Αμαλία (ΝΟΙ), Παρασκευή Γιάννου (ΝΟΘ), Εμμανουηλίδου Θωμαή (ΝΟΚ), Πέργουλη Μαρία (ΝΟΘ) , Ζέρβα Κατερίνα (ΝΟΙ).

Συνολικά στη διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλούκο θα πάρουν μέρος 191 πληρώματα από 25 χώρες όλου του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ