ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Προβληματισμένος ο Ποστιλιόνε

Προβληματισμένος ο Ποστιλιόνε

Τον έντονο προβληματισμό του για τα σοβαρά εμπόδια που συναντούν οι Έλληνες πρωταθλητές από την ίδια τους τη χώρα, ενόψει και της διεκδίκησης των προκρίσεων για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, εξέφρασε ο τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Ο Τζάνι Ποστιλιόνε είναι δυσαρεστημένος με τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας σχετικά με τα δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς του 2012, και φρόντισε σε δηλώσεις του να το κάνει εμφανές.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και αφού πρώτα μίλησε και για την περίπτωση της Αλεξάνδρας Τσιάβου, κάλεσε τους αρμόδιους να λάβουν τα μέτρα τους ενώ

Αναλυτικά όσα είπε:

" Μετά την Λουκέρνη βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις ολυμπιακές προκρίσεις του Μπλέντ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Στην Λουκέρνη όλες οι χώρες έκαναν προσαρμογές ώστε να καταφέρουν να βρεθούν στα μετάλλια. Σε αυτούς τους αγώνες οι αθλητές μας έδειξαν ικανοί στον ανταγωνισμό και έτοιμοι να διατηρήσουν τις θέσεις που κατέκτησαν και στο Μόναχο"

"Η Τσιάβου επανέλαβε την επιτυχία του Μονάχου στο σκιφ ελ.γυναικών πριν γυρίσει στο διπλό σκίφ με την Γιαζιτζίδου. Η ομάδα απέδειξε καθ'όλα πως δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και λυπάμαι που θα το πω αλλά ο κύριος αντίπαλος της βρίσκεται στην ίδια της τη χώρα .

Και αυτό γιατί ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ,απομένει μόλις 1,5 μήνας κοινοβιακής προετοιμασίας για την Ολυμπιακή πρόκριση τον Αυγουστο στο Μπλεντ και η καλύτερη Ελληνίδα κωπηλάτρια, η Αλεξάνδρα Τσιάβου είναι υποχρεωμένη να διακόπτει την προετοιμασία της για να κάνει βάρδια στην υπηρεσία της. Μια εξέλιξη που εμποδίζει την απρόσκοπτη Ολυμπιακή προετοιμασία της και το κτίσιμο του πληρώματος, όπως έχει οργανωθεί, για τους Ο.Α. της επόμενης χρονιάς αφού είναι και το κύριο πλήρωμα για τους αγώνες"

Η Αλεξάνδρα για σειρά ετών έχει δείξει ότι είναι σταθερή και σοβαρή στην δραστηριότητα της, με μεγάλη δυναμική για τον Ελληνικό αθλητισμό. Για αυτό και δεν αξίζει αυτή την μεταχείριση.
Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για παρεξήγηση της κατάστασης και ότι το θέμα θα επανεκτιμηθεί από τους αρμόδιους . Ολόκληρη η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για το Μπλεντ και ελπίζω ότι τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης θα αναδείξουν για μια ακόμη φορά πως η κωπηλασία μπορεί και θα δώσει μεγάλη ικανοποίηση στους Έλληνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ