ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Δεν αλλάζουν οι "χρυσές" συνήθειες

Δεν αλλάζουν οι "χρυσές" συνήθειες

Μια ντουζίνα μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες κωπηλάτες στο Πιεντιλούκο. Πρώτη εμφάνιση για Νικολαΐδου-Ασουμανάκη στο διπλό σκιφ.

Σχεδόν κάθε χρόνο μπαίνουν στο Πιεντιλούκο οι βάσεις για τη στελέχωση της εθνικής ομάδας κωπηλασίας. Φέτος οι Έλληνες έκαναν Πάσχα στην Ιταλία και φέρνουν δώδεκα μετάλλια από τη διεθνή ρεγκάτα.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίες, Τζιάνι Ποστιλιόνε έκανε διάφορες δοκιμές, όπως είναι το ταίριασμα της Κατερίνας Νικολαΐδου με τη Σοφία Ασουμανάκη. Ο Ναπολιτάνος "έσπασε" την τετράκωπο Τζιάλλας-Χρήστου-Τσίλης-Αγγελόπουλος.

Συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα (12/4) τα μέλη της εθνικής ομάδα κατέκτησαν τρία χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια.

Τα χρυσά κατέκτησαν οι Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος στην δίκωπο άνευ, καθώς και τα δυο πληρώματα εφήβων νεανίδων και συγκεκριμένα οι Πέργουλη-Ζέρβα στο διπλό σκιφ και οι Βαρδάκας -Καλανδαρίδης στην δίκωπο άνευ.

Επίσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Σοφία Ασουμανάκη-Κατερίνα Νικολαϊδου στο διπλό σκιφ των γυναικών , οι Τσίλης-Χρήστου στην δίκωπο , οι Εμμανουηλίδου-Τσιάβου στο διπλό ελαφρύ και ο Γιάνναρος-Μαγδανής στο αντίστοιχο των ανδρών.

Έτσι συνολικά τα ελληνικά πληρώματα στην πρώτην διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς κατέκτησαν 12 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά , 3 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια.

Αυτή την εβδομάδα (17-19/4) όλοι οι κωπηλάτες θα ενισχύσουν τους συλλόγους τους στο 81ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Σχοινιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ