ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ακόμη μια ευκαιρία για τα ελληνικά πληρώματα

Ακόμη μια ευκαιρία για τα ελληνικά πληρώματα

Τα δύο ελληνικά πληρώματα στην κωπηλασία που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Νεότητας θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά μέσα από τους επαναληπτικούς.

Ζωντανά στο όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων Νεότητας που διεξάγονται στο Νανζίν της Κίνας παραμένουν τα δυο ελληνικά πληρώματα που εκπροσωπούν την κωπηλασία.

Η Αθηνά Αγγελοπούλου πήρε την 2η θέση στον προκριματικό από τον οποίο μόνο το πρώτο σκάφος περνούσε απευθείας στα ημιτελικά ενώ η δίκωπος άνευ με τους Νίκο Κακούρη και Θωμά Καραμήτρο τερμάτισαν στην 3η θέση. Αμφότερα τα πληρώματα μας θα αγωνιστούν στους επαναληπτικούς της Δευτέρας διεκδικώντας μια θέση στη 12αδα του αγωνίσματος τους.

Πιο αναλυτικά στις 05:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας η Αγγελοπούλου θα πάρει μέρος στον επαναληπτικό από τον οποίο τα δυο πρώτα πληρώματα προκρίνονται στον ημιτελικό . Στις 06:50 (ώρα Ελλάδας) σειρά θα πάρει η δίκωπος όπου θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό με στόχο μόνο την πρώτη θέση η οποία οδηγεί στον τελικό . Σε αντίθετη περίπτωση θα πάνε σε νέο επαναληπτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ