ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τα μπουκάλια ισορροπούν στο κεφάλι της Φράνκλιν!

Τα μπουκάλια ισορροπούν στο κεφάλι της Φράνκλιν!

Δείτε την κορυφαία κολυμβήτρια στον κόσμο, Μίσι Φράνκλιν την ώρα που κολυμπάει με ένα μπουκάλι να ισορροπεί πάνω στο κεφάλι της.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Η 17χρονη Μίσι Φράνκλιν δεν κέρδισε τυχαία τέσσερα χρυσά μετάλλια (πέντε στο σύνολο) στους Ολυπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η κορυφαία κολυμβήτρια στον κόσμο πηγαίνει στην τελευταία τάξη του λυκείου και πριν από λίγα 24ωρα αγωνίστηκε σε ένα σχολικό μίτινγκ ως μέλος της ομάδας του λυκείου Regis Jesuit στην Ορόρα του Κολοράντο.

Φυσικά επικράτησε σε όλους τους αγώνες της, αλλά το καλύτερο το άφησε για το τέλος. Ο τηλεοπτικός φακός τη συνέλαβε στην προπόνηση να κολυμπάει ύπτιο με ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι της. Πρόκειται για ένα... προπονητικό κόλπο, προκειμένου να διατηρήσει το κεφάλι της σε ισορροπία την ώρα που αγωνίζεται.

Βέβαια με δύο χρυσά μετάλλια στα 100 και στα 200 μέτρα ύπτιο, είναι να απορεί κανείς πόσο μπορεί να κινδυνεύει από τις αντιπάλους της.

Την επόμενη χρονιά η Φράνκλιν έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια υπό τις οδηγίες της Τέρι Μακ Κίβερ, επιλέγοντας να μην γίνει επαγγελματίας ακόμη.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ