ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Απίστευτο ρεκόρ από τη Σέστρεμ

Απίστευτο ρεκόρ από τη Σέστρεμ

Μισό δευτερόλεπτο από το παγκόσμιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα έσβησε η 20χρονη Σουηδέζα Σάρα Σέστρεμ στο εθνικό πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας.

Εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ πραγματοποίησε η Σάρα Σέστρεμ στα 50 μέτρα πεταλούδα στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Στο κολυμβητήριο στο Μπόρας η 20χρονη τερμάτισε σε χρόνο 24.43 δευτερόλεπτα!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα πεταλούδα βελτίωσε κατά μισό δευτερόλεπτο και πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ της Τερές Αλσχάμαρ. Η σπουδαία Σουηδέζα είχε κάνει 25.07 δευτερόλεπτα στη Ρώμη το 2009, φορώντας "διαστημικό" μαγιό τα οποία έχουν απαγορευθεί πλέον.

H Σέστρεμ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και την Παρασκευή (4/7) νίκησε στα 50μ. ελεύθερο σε χρόνο 23.98! Είναι η πέμπτη κορυφαία επίδοση όλων των εποχών και κορυφαία με υφασμάτινο μαγιό. Το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 23.73 και ανήκει στη Γερμανίδα Μπρίτα Στέφεν.

Η κολυμβήτρια από το Σάλεμ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100 μέτρα πεταλούδα σε ηλικία 14 ετών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν το 2008. Αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο τον Αύγουστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ