ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα RSX και Techno 293

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα RSX και Techno 293
INTIME SPORTS

Σε μια καλή πρoπόνηση εξελίχθηκε για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX που έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε τον τίτλο του πανελληνιονίκη, αλλά την πρώτη θέση στους αγώνες πήρε ο Κύπριος Α. Καριόλου, δεδομένου ότι το πανελλήνιο ανδρών-νέων ανδρών ήταν open.

Συγκεκριμένα έτρεξαν 10 σκάφη και «έβγαλαν» επτά κούρσες. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 1. Α. Καριόλου (Κύπρος) 8β, 2. Β. Κοκκαλάνης 9β, 3. Μ. Μαλεννίδης(Κύπρος) 21β. Ακολούθησαν ο Γ. Φράγκος που πήρε την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τρίτος ήταν ο Α. Ζιντζόβας.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα RSX εφήβων-νεανίδων αγωνίστηκαν 11 σκάφη και έτρεξαν επτά ιστιοδρομίες. Πρώτος ήταν ο Κ. Οικονομίδης του ΝΟΚΒ με 9β και ακολούθησαν ο Α. Αράπογλου του ΝΟΒ με 11β και ο Γ. Παρούσης του ΝΟΕΘ με 13β.

Με τη συμμετοχή 33 σκαφών έγινε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα techno 293 εφήβων, παίδων, νεανίδων, κορασίδων. Μετά από έξι κούρσες νικητής αναδείχθηκε ο Θ. Αρβανίτης του ΝΟΒ με 8β, δεύτερος ήταν ο Σ. Ναμίας επίσης του ΝΟΒ με 12β και τρίτος ο Φ. Δούκας του ΝΟ Αρτέμιδος με 20 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ