ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στο Ισραήλ οι Μάρας, Κοσμίδης, Τσολακίδης

Eleftherios Kosmidis of Greece celebrates his victory after his performance during the men's floor finals at the Artistic Gymnastics World Championships in Rotterdam October 23, 2010. REUTERS/Dylan Martinez (NETHERLANDS - Tags: SPORT GYMNASTICS)
Eleftherios Kosmidis of Greece celebrates his victory after his performance during the men's floor finals at the Artistic Gymnastics World Championships in Rotterdam October 23, 2010. REUTERS/Dylan Martinez (NETHERLANDS - Tags: SPORT GYMNASTICS) REUTERS

Στο εθνικό πρωτάθλημα του Ισραήλ θα λάβουν μέρος ο Βλάσης Μάρας, ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Βασίλης Τσολακίδης. Η έκπληξη του Κοσμίδη.

Σε ρυθμούς αγώνων ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στο Τόκιο (7-16/10) μπαίνουν ο Βλάσης Μάρας, ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Βασίλης Τσολακίδης.

Οι τρεις πρωταθλητές αποδέχθηκαν την πρόσκληση της ομοσπονδίας του Ισραήλ και θα λάβουν μέρος, εκτός συμμετοχής φυσικά, στο εθνικό πρωτάθλημα το Σάββατο (20/8) στο Τελ Αβίβ.

Μάρας και Τσολακίδης θα αγωνιστούν σε μονόζυγο και δίζυγο αντίστοιχα. Την έκπληξη θα κάνει ο Κοσμίδης που θα κάνει και τα έξι όργανα στο σύνθετο ατομικό.

Σε επίπεδο ανδρών δεν έχει κάνει ποτέ αγώνα στο σύνθετο ατομικό, όμως ο προπονητής του, ο Γιώργος Αγγέλου τον θέλει έτοιμο για όλα στο παγκόσμιο. Ας μη ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα του Τόκιο κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρόγραμμα στο έδαφος έχει συντελεστή δυσκολίας 6,60.

Η ελληνική ομάδα θα λάβει μέρος στη συνέχεια στο παγκόσμιο κύπελλο της Γάνδης στις αρχές Σεπτεμβρίου και ίσως στο Μάριμπορ στο τέλος του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ