ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πρώτα ο τελικός για τον Κοσμίδη

Πρώτα ο τελικός για τον Κοσμίδη

Ένα δεύτερο χρυσό μετάλλιο είναι ο μεγάλος στόχος του Λευτέρη Κοσμίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Αμβέρσα.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Κοσμίδη στο έδαφος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρότερνταμ.

Στη Φλάνδρα και πάλι, στην Αμβέρσα, ο αθλητής του Γιώργου Αγγέλου θα επιχειρήσει πρώτα να πάρει την πρόκριση στον τελικό και στη συνέχεια να ανεβάσει το συντελεστή δυσκολίας, προκειμένου να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

"Το πρόγραμμά μου θα περιέχει ρίσκο και καινούργια στοιχεία. Ο συντελεστής δυσκολίας ξεκινά από 6,80, με δυνατότητα να ανέβει κι άλλο. Χρειάζεται μια τέτοια υψηλή αξία, αφού το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα απευθύνεται στους σπεσιαλίστες των οργάνων. Θα υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι που προετοιμάστηκαν όλη τη χρονιά μόνο στο έδαφος και με στόχο αυτή τη διοργάνωση", υποστήριξε ο Κοσμίδης.

" Το πρώτο μέλημά μου θα είναι να μείνω μέσα στα όρια του ταπί και να αποφύγω τα λάθη, ώστε να μπω στην οκτάδα των φιναλίστ. Εφόσον βρεθώ στον τελικό, θα παρουσιάσω το πιο δύσκολο πρόγραμμα που μπορώ, για να κοντράρω τους αντιπάλους μου και να κυνηγήσω την υψηλότερη δυνατή διάκριση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ