ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Κοντονής: "Ο Πετρούνιας συνεχίζει την παράδοση"

Κοντονής: "Ο Πετρούνιας συνεχίζει την παράδοση"
Κοντονής INTIME SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μοίρασε συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στο Μονπελιέ.

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στο Μονπελιέ επιβεβαιώνει τη μεγάλη δυναμική του αθλήματος διεθνώς, ενώ συνεχίζει και την παράδοση της Ελλάδας στους κρίκους, υποστήριξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Στάυρος Κοντονής, στη συγχαρητήρια δήλωσή του.

"Θα ηθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκο πρωταθλημα, που διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Η νέα αυτή επιτυχία της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής επιβεβαίωσε την πολύ μεγάλη δυναμική του αθλήματος διεθνώς. Ο χρυσός πρωταθλητής μας συνεχίζει την παράδοση στους κρίκους που ξεκίνησε ο ολυμπιονίκης μας, Δημοσθένης Ταμπάκος και του ευχομαι ακομα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.", δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ