ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το "στολίδι" του μπάσκετ στο Ρίο

Το "στολίδι" του μπάσκετ στο Ρίο

Οι υπεύθυνοι της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας προχώρησαν στα αποκαλυπτήρια της επιβλητικής "Carioca Arena 1" χωρητικότητας 16.000 θέσεων που θα φιλοξενήσει το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ (VIDEO).

Η επιβλητική "Carioca Arena 1" του Ρίο ντε Τζανέιρο άνοιξε τις πύλες της για τη διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά μπάσκετ στο οποίο θα συμμετάσχουν οι ομάδες γυναικών της Βραζιλίας, της Αυστραλίας, της Βενεζουέλας και της Αργεντινής.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για το πρώτο και σημαντικό test event του γηπέδου χωρητικότητας 16.000 θέσων που θα φιλοξενήσει το τουρνουά μπάσκετ κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων (6-21/8), εκεί όπου φιλοδοξεί να βρεθεί και η Εθνική Ελλάδας μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά.

Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους είναι οι ΗΠΑ (παγκόσμια πρωταθλήτρια), Βραζιλία (διοργανώτρια), Νιγηρία (πρωταθλήτρια Αφρικής), Αυστραλία (πρωταθλήτρια Ωκεανίας), Βενεζουέλας (νικήτρια στο Παναμερικανικό τουρνουά), Αργεντινή (φιναλίστ στο Παναμερικανικό τουρνουά), Ισπανία (πρωταθλήτρια Ευρώπης), Λιθουανία (φιναλίστ Ευρωμπάσκετ) και Κίνα (πρωταθλήτρια Ασίας).

Η παρουσίαση του γηπέδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ