ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καζλάουσκας: "Το παραμύθι του Βαλαντσιούνας θα τελειώσει!"

Καζλάουσκας: "Το παραμύθι του Βαλαντσιούνας θα τελειώσει!"

Ο Γιόνας Καζλάουσκας εξήγησε ότι ο Βαλαντσιούνας πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή ότι "το παραμύθι θα τελειώσει" αν ζει μόνο με το ταλέντο του ενώ ο Γιαβτόκας αποσύρθηκε από την εθνική Λιθουανίας.

Η Λιθουανία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο ως δευτεραθλήτρια Ευρώπης όμως δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο στο τουρνουά.

Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Αυστραλίας που επικράτησε με το επιβλητικό 90-64 κι άφησε εκτός συνέχειας τη "Λιέτουβα ", κλείνοντας έναν ιδιαίτερο Ολυμπιακό κύκλο: Δυο ασημένια μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ, 4η θέση στο Μουντομπάσκετ 2014 και προημιτελικά στο Ρίο. "Ήταν μια απίθανη διαδρομή, εκτός από το φινάλε" σχολίασε ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από την εθνική ομάδα.

Αντίθετα, ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού άφησε… μπηχτές για την απόδοση του Γιόνας Βαλαντσιούνας. "Του εύχομαι να καταλάβει κάποια στιγμή ότι αν ζεις μόνο με το ταλέντο, το παραμύθι σου θα τελειώσει κάποια στιγμή". Στο μεταξύ, ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την εθνική Λιθουανίας ενώ ο Μάντας Καλνιέτις αναφέρθηκε στα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελα τη Λιθουανία να χάνει στο τελευταίο ματς των ομίλων από την Κροατία, για να αποφύγει τις ΗΠΑ στον ημιτελικό. "Σας το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου. Η Λιθουανία δεν κάνει ποτέ τέτοια πράγματα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ