ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στριπτίζ στα ρεπεσάζ της πάλης για διαμαρτυρία!

Στριπτίζ στα ρεπεσάζ της πάλης για διαμαρτυρία!

Εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση των κριτών να δώσουν βαθμό στον αντίπαλο του αθλητή τους, δύο Μογγόλοι προπονητές γδύθηκαν, με τον έναν να μένει μόνο με το εσώρουχο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO)

Τραγελαφικές εικόνες με... στριπτίζ και πέταγμα παπουτσιών, σημάδεψαν τον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των 65 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά ελευθέρας πάλης ανδρών.

Όλα άρχισαν έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μογγόλο Γκαντζορίγκ και τον Ουζμπέκο Ναβρουζόφ, αναμέτρηση που θα έδινε το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας. Ο Μογγόλος σε εκείνο το σημείο πήρε πόντο και προηγήθηκε 7-6. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να τα... σπαταλήσει σε πανηγυρισμούς αντί να παλεύει. Ο διαιτητής έδωσε σημείο στον Ουζμπέκο με αποτέλεσμα το ματς να έρθει στα ίσα και η πλάστιγγα της νίκης να γείρει προς την πλευρά του, κάτι που ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από την πλευρά του Μογγόλου. Αθλητής και προπονητές έστησαν τρελό πανηγύρι, το οποίο όμως μετατράπηκε σε... τραγωδία όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε!

Στριπτίζ στα ρεπεσάζ της πάλης για διαμαρτυρία!

Η ανέλπιστη, όσο και απαράδεκτη αντίδρασή τους, σίγουρα θα αποτελέσει θέμα σε όλα τα παγκόσμια δίκτυα. Αφού ξεκίνησαν με έντονες λεκτικές διαμαρτυρίες, στη συνέχεια έβγαλαν τα παπούτσια τους τα οποία και πέταξαν προς τους κριτές, ενώ ο δεύτερος προπονητής ξεκίνησε το... στριπτίζ με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με το εσώρουχο πάνω στο ταπί. Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, όμως σε καμία περίπτωση οι δύο προπονητές δεν έλεγαν να σταματήσουν. Οι κριτές αποφάσισαν να δουν για πολλοστή φορά το βίντεο του αγώνα, απορρίποντας και πάλι την ένσταση των παραγόντων της Μογγολίας, με αποτέλεσμα να δώσουν τη νίκη στον Ουζμπέκο με 8-7 (σ.σ. ο τελευταίος πόντος λόγω της απορριφθείσας ένστασης).

Στριπτίζ στα ρεπεσάζ της πάλης για διαμαρτυρία!

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ