ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Σαλμονέλα" στα δείγματα των αθλητών

"Σαλμονέλα" στα δείγματα των αθλητών

Σάντουιτς, αναψυκτικά και μπύρες βρέθηκαν στο ίδιο ψυγείο που φυλάσσονται τα δείγματα από τους 6,250 ελέγχους απαγορευμένων ουσιών που έγιναν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

" Πιάσε μου μια μπύρα. Είναι δίπλα στα δείγματα που μαζέψαμε από το στίβο!". Κι όμως αυτή η κουβέντα μπορεί να έχει ήδη ειπωθεί στο Λονδίνο.

Αποκαλύφθηκε πως οι οδηγοί εταιρείας κούριερ κρατούν δροσερό το κολατσιό τους και τα ποτά τους μέσα στο ψυγείο-κοντέινερ, το οποίο φυλάσσονται τα δείγματα των αθλητών. Η μόλυνση είναι πιθανή, παρά το γεγονός πως η εταιρεία καθησυχάζει σχετικά με την ασφάλεια των δειγμάτων.

Φυσικά, πρόκειται για μια γκάφα των Βρετανών ακόμα και για κακή τους τύχη οι βρετανικές εφημερίδες δεν κρύβουν τίποτα.

Υπάρχουν και φωτογραφικές αποδείξεις των κουτιών που φυλάσσονται τα δείγματα από τους ελέγχους απαγορευμένων ουσιών στους οποίους υποβλήθηκαν οι αθλητές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο υπάρχει και μεγαλύτερος κίνδυνος σχετικά με την τύχη των δειγμάτων, αφού κλειδί για το συγκεκριμένο κοντέινερ, η πόρτα του οποίου στη φωτογραφία είναι ανοιχτή, έχουν όλοι οι υπάλληλοι που κάνουν βάρδια, άρα η πρόσβαση είναι εύκολη από αρκετές πλευρές.

Κατά τ'άλλα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου διαφημίστηκαν ως οι "καθαροί" Αγώνες, εξαιτίας των 6,250 ελέγχων απαγορευμένων ουσιών που επρόκειτο να γίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ