ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προκαλεί τον Νίκερκ σε μονομαχία ο Μπολτ!

Προκαλεί τον Νίκερκ σε μονομαχία ο Μπολτ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ θέλει να τεστάρει τον εαυτό του και εξέφρασε την επιθυμία να αντιμετωπίσει τον Γουέιντ φαν Νίκερκ σε μια κούρσα 300 μέτρων!

Ο Γουέιντ φαν Νίκερκ προκάλεσε... πάταγο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού είναι ο άνθρωπος που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Μάικλ Τζόνσον στα 400 μέτρα, το οποίο και κρατούσε για 17 χρόνια.

Ο Γιουσέιν Μπολτ από την πλευρά του αποτελεί τον σπουδαιότερο δρομέα ταχύτητας όλων των εποχών και από τη στιγμή που δεν βρίσκει αντίπαλο, αναζητά προκλήσεις για να τεστάρει τον εαυτό του.

Εντυπωσιασμένος από το κατόρθωμα του Γουέιντ φαν Νίκερκ, ο Τζαμαϊκανός εξέφρασε την επιθυμία να τον αντιμετωπίσει σε μια κούρσα 300 μέτρων!

"Ελπίζω την επόμενη σεζόν, αν είμαι σε καλή κατάσταση και ο προπονητής μου το επιτρέψει, να έχουμε την ευκαιρία να τρέξουμε. Θα ήθελα πραγματικά να τον ανταγωνιστώ στα 300 μ., θα ήταν πολύ καλός αγώνας", τόνισε αρχικά ο Μπολτ μιλώντας στην "Sydney Morning Herald", ενώ δεν έδειξε να πτοείται από το γεγονός ότι ο Φαν Νίκερκ έτρεξε τα πρώτα 200 μέτρα σε 19, 94.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να με κερδίσει στα 200μ. Δεν ανησυχώ γι' αυτό", υποστήριξε ο Μπολτ.

Μένει να δούμε λοιπόν αν την επόμενη σεζόν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κούρσα, που δεδομένα θα τραβούσε τα βλέμματα από όλο τον πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ