ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκόσμια υπόκλιση στον Μπολτ!

Παγκόσμια υπόκλιση στον Μπολτ!

Ο Γιουσέιν Μπολτ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα κάνοντας μάλιστα νέο Ολυμπιακό Ρεκόρ (9.63) και είναι δεκάδες τα tweets θαυμασμού από αθλητές παγκόσμιας κλάσης! Δείτε αναλυτικά...

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν είναι ένας απλός αθλητής, δεν είναι ένας απλός Ολυμπιονίκης, αλλά ένα αθλητικό φαινόμενο, που άπαντες υποκλίνονται στο μεγαλείο του και στα κατορθώματά του.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο καταρρίπτοντας μάλιστα το Ολυμπιακό Ρεκόρ, με χρόνο 9.63!!!

Η εκπληκτική επίδοση του Τζαμαϊκανού αθλητή δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από ανθρώπους του αθλητισμού, που απλά εκφράζουν τον θαυμασμό τους σ' αυτό το φαινόμενο!

Διάσημοι ποδοσφαιριστές, διάσημοι μπασκετμπολίστες, αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού, έγραψαν μήνυμα αποθέωσης στον Μπολτ μέσω twitter. Και δεν ήταν μονάχα θαυμασμός για την επίδοσή του αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Πάου Γκασόλ, Ρίο Φέρντιναντ, Ζεράρ Πικέ, Σεσκ Φάμπρεγας, Τσαβιέ Μαστσεράνο, Λούκας Λέιβα και πολλοί άλλοι, υποκλίθηκαν στον Τζαμαϊκανό.

Συγκεκριμένα, ο Φάμπρεγας λέει πως ο Μπολτ είναι από άλλον κόσμο, ο Φέρντιναντ ασχολείται με τις γκριμάτσες που έκανε πριν την κούρσα, ο Μαστσεράνο δεν βρίσκει λέξεις για να περιγράψει τον Τζαμαϊκανό, ο Ντε Χέα τον χαρακτηρίζει ως τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο, ενώ ο Χάμαν εξηγεί πως έκανε καλό ξεκίνημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ