ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οπαδός πέθανε καθοδόν για Λονδίνο

Οπαδός πέθανε καθοδόν για Λονδίνο

Ένας 65άχρονος οπαδός, ο οποίος ξεκίνησε τρεις ημέρες πριν το ταξίδι του προς το Λονδίνο με ποδήλατο, άφησε την τελευταία του πνοή λόγω καρδιακής προσβολής. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Μίλοραντ Μάτζκιτς είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από το Νόβι Σαντ (βόρεια της Σερβίας) μαζί με μερικούς φίλους, έχοντας ως στόχο να φτάσει στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως έμελε να αφήσει το πρωί της Τετάρτης την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας στην Ουγγαρία και παρότι υπήρξε άμεση ιατρική παρέμβαση (γιατροί έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν με ελικόπτερο) δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν το μοιραίο.

Οπαδός πέθανε καθοδόν για Λονδίνο

Ο Σέρβος οπαδός, σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Λονδίνου λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή σε ουγγρικό έδαφος

Οι σύντροφοί του αποφάσισαν πάντως να συνεχίσουν το ταξίδι προς το Λονδίνου, θεωρώντας -όπως είπαν- ότι αυτή θα ήταν και η επιθυμία του εκλιπόντος φίλου τους.

Να σημειωθεί ότι ο 65άχρονος Σέρβος φίλαθλος ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής και μεγάλος φαν του ποδηλάτου, μέσο το οποίο χρησιμοποίησε για να βρεθεί στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων: το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ