ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μπέκαμ δεν παίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Μπέκαμ δεν παίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε πως δεν θα αγωνιστεί στο ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Στην αποστολή ο Ράιαν Γκιγκς.

Στα 38 του χρόνια ο Ράιαν Γκιγκς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γκιγκς βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς του Στιούαρτ Πιρς για την ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην 18άδα δεν συμπεριλήφθηκε τελικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος που είναι ένας από τους πρεσβευτές των Ολυμπιακών Αγώνων και συμμετείχε στην τελετή παράδοσης στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, θα αρκεστεί σε ρόλο θεατή.

" Όλος ο κόσμος γνωρίζει πόσο σημαντικό ήταν για μένα να αγωνίζομαι για τη χώρα μου. Θα αποτελούσε μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας. Φυσικά, είμαι απογοητευμένος, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερος υποστηρικτής αυτής της ομάδας από εμένα", αποκάλυψε ο Μπέκαμ και παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για το ρόλο ενός εκ των τελευταίων λαμπαδηδρόμων.

Ο Πιρς επέλεξε μεταξύ άλλων τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Κρεγκ Μπέλαμι και τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Μίκα Ρίτσαρντς.

Τη συμμετοχή του Μπέκαμ είχε ενθαρρύνει και ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Λόρδος Σεμπάστιαν Κόε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ