ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έμαθαν αντιπάλους Ηλιάδης και Μπουκουβάλα

Έμαθαν αντιπάλους Ηλιάδης και Μπουκουβάλα
INTIME SPORTS

Τους αντιπάλους τους στην α' φάση των αγωνισμάτων τους έμαθαν ο Ηλίας Ηλιάδης και η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα.

Το Σλοβάκο Μίλαν Ραντλ θα αντιμετωπίσει στη φάση των "32" στα -90 κιλά ο Ηλίας Ηλιάδης.

Οι δύο τζουντόκα έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν και μετρούν από μία νίκη.

Το 2009 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρότερνταμ, ο Ραντλ είχε επικρατήσει στη φάση των "32", όμως πέρυσι (Δεκέμβριο 2011), ο Έλληνας πήρε... εκδίκηση κατά τη διάρκεια του Γκραν Σλαμ στο Τόκιο.

" Δεν ασχολούμαστε καθόλου με την κλήρωση. Δεν το κάναμε πριν, δεν το κάνουμε και τώρα. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι υπάρχουν στην κατηγορία του Ηλία οκτώ βασικοί αντίπαλοι, όπως και ότι χρειαζόμαστε πέντε νίκες για να κατακτήσει κάποιος το χρυσό μετάλλιο. Ο Ηλίας πήγε στο Λονδίνο στο νούμερο ένα του κόσμου και από αυτήν τη θέση επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα την 1η Αυγούστου. Με το χρυσό μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος" είπε ο εθνικός προπονητής, Νίκος Ηλιάδης.

Όσον αφορά στην Μπουκουβάλα, αντίπαλός της θα είναι η Γιουριλέιντις Λουπετέι Κόμπας από την Κούβα. Οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί μόλις μια φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 12 χρόνια, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U20, στη Ναμπούλ της Τυνησίας. Η Λουπετέι είχε πάρει τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά.

" Σε καμία περίπτωση δεν ποντάραμε στην κλήρωση. Είναι γεγονός ότι ο βαθμός δυσκολίας για την Ιουλιέτα από τη συγκεκριμένη κλήρωση είναι υψηλός, όμως είναι κάτι που αναμέναμε βάσει και της κατάταξης που είχε στα προολυμπιακά τουρνουά. Η Ιουλιέτα είναι προετοιμασμένη για τα δύσκολα, κάτι που θέλω να πιστεύω ότι θα βγει και πάνω στο τατάμι την ημέρα των αγώνων. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αυτό, τόσο η Ιουλιέτα όσο και εγώ, το γνωρίζουμε πολύ καλά στα τόσα χρόνια παρουσία μας στο άθλημα", είπε ο προπονητής της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα, Γιώργος Μπουντάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ