ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δρυμωνάκος: "Πέθαινα στα τελευταία μέτρα"

Δρυμωνάκος: "Πέθαινα στα τελευταία μέτρα"

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ομολόγησε πως δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Διαβάστε τις ειλικρινείς δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος το ήθελε πολύ, ωστόσο το σώμα του τον πρόδωσε στα προκριματικά των 400μ. μικτή ατομική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο αθλητής του Δημήτρη Δαμασιώτη κολύμπησε δυνατά στην πεταλούδα, ωστόσο μετά το πρόσθιο κουράστηκε και προσπάθησε να μείνει μέχρι τους υπόλοιπους μέχρι το τέλος.

"Πίστευα ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση από το αποτέλεσμα που είδα τελικά στον πίνακα. Ακόμη και μέσα στην κούρσα πίστευα ότι πηγαίνω καλύτερα. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι, η πίεση που δέχθηκα μετά τις επιτυχίες μου στο Ευρωπαϊκό, αλλά και μία ίωση που πέρασα και με άφησε πίσω στην προετοιμασία μου, με επηρέασαν. Τα έδωσα όλα, όπως σε κάθε κούρσα άλλωστε, αλλά είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε πάντα να βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Αισθανόμουν τις τελευταίες ημέρες ότι δεν είμαι όπως ήμουν στο Ευρωπαϊκό, προσπάθησα να το κρύψω ακόμη κι από τον εαυτό μου", σχολίασε ο Δρυμωνάκος που κατετάγη 17ος στο σύνολο.

Αναφορικά με τον αγώνα του, εξήγησε " μέχρι το πρόσθιο είχα δυνάμεις, μετά έπεσα. Είπα ότι είναι μία κούρσα που, ή θα με παρασύρουν και δεν θα αντέξω ή θα με "τραβήξουν" και θα βγει το... τρελό. Είναι η τελευταία μου Ολυμπιάδα, οι τελευταίες μου κούρσες, τα έδωσα όλα, στα τελευταία μέτρα... πέθαινα και έδινα και την ψυχή μου, παρότι έβλεπα πως είμαι πίσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ